Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανέβασε στροφές στο δεύτερο…

Ανέβασε στροφές στο δεύτερο…

0
DSC00082
Dodekanisos

Αν και στο πρώτο μέρος δεν είχε καλή απόδοση, η ΑΕ Κατταβιάς ανέβηκε στην επανάληψη και με δύο τέρματα «καθάρισε» το ματς με τον Άγιο Ισίδωρο (2-0). Μάλιστα οι Κατταβενοί κινδύνευσαν να μείνουν πίσω στο σκορ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους όταν οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι.
Στο 43’ ο Δράκος σούταρε δυνατά από πλεονεκτική θέση με την μπάλα να χτυπάει στα δοκάρια του Αναστασά. Στο 44’ ο Άγιος Ισίδωρος κέρδισε πέναλτι όταν ο Μερεσιώτης βρέθηκε στο έδαφος μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Στεφανάκη με τον Αντωνά να υποδεικνύει πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μερεσιώτης με τον Παπαβεργή όμως να αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα.
Στην επανάληψη η Κατταβιά με τον Σαλαμστράκη να ανεβαίνει ψηλότερα και να αποτελεί τον κορυφαίο ίσως της ομάδας του, έδειξε ένα καλύτερο πρόσωπο. Έτσι στο 47’ ο Μαριεττάκης σέντραρε και ο Μήτρου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασά ανοίγοντας το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» (1-0). Τα γκολ των γηπεδούχων διπλασιάστηκαν στο 64’ όταν ο Ντούπης από θέση τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα τον Αναστασά για το 2-0. Στο 81’ ο Κουλιμπαλί είχε δοκάρι με κεφαλιά σε μια από τις αρκετές φάσεις των Κατταβενών στην επανάληψη. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αντωνάς με βοηθούς τον Μπέκα και τον Λαζό.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεγής, Κουμπιάδης, Ανανιάδης, Στεφανάκης, Μαίλης, Σαλαμστράκης, Μήτρου (74’ Τσακμακίδης), Ντούπης (70’ Σέντης), Δράκος, Κουλιμπαλί, Μαριεττάκης (62’ Νασόπουλος)
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Αναστασάς Π., Ταμπουράς, Δημητράκης, Βονάκης, Αντωνόπουλος, Κώτσος (64’ λ.τ. Χατζηνικόλας), Καρτάλης (71’ Γεωργαλλής Μ.), Γεωργαλλής Αργ., Μερεσιώτης, Διακοπαρασκευάς, Κουτσουμπάρης (82’Αναστασάς Τ.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments