Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ανεβαίνουν οι ρυθμοί

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί

0
skopovoli_kalamonas
Dodekanisos
Ανεβαίνουν οι ρυθμοί προετοιμασίας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής που θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας από 1 έως 9 Οκτωβρίου 2011. Με συνέργεια του Δήμου Ρόδου και ιδιωτών προχωρούν οι εργασίες για την προετοιμασία των 32 σταδίων στο Σκοπευτήριο του Καλαμώνα, που θα χρειαστούν για την διεξαγωγή του XVI Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας.
Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας του αθλήματος Κος Δημακάκος σε στενή συνεργασία με τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητικών του Δήμου Ρόδου Κο Μπαράκα και τον χωρικό αντιδήμαρχο Κο Χριστοδούλου προωθούν και επιλύουν τα θέματα έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα και για την απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης.
Στο ίδιο κεντρικό θέμα θα αναφέρεται και η τελετή έναρξης οι προετοιμασίες της οποίας έχουν ξεκινήσει. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Στάδιο την 1η του Οκτώβρη και θα συμμετέχουν τοπικά συγκροτήματα. Ενέργειες γίνονται και για τον τομέα των εθελοντών, που πρόκειται να στηρίξουν τη διοργάνωση,  με την συγκρότηση συντονιστικού οργάνου και την προώθηση της αίτησης. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών εθελοντισμού τηλ 2241039707, Email rodiga@otenet.gr . Εκτός από τα χωματουργικά και τα κατασκευαστικά στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι αρκετά μεγάλο μέρος των εργασιών,  γίνονται  παρεμβάσεις στα κτίρια που θα χρειαστούν για βοηθητικές χρήσεις όπως αποθήκες, γραμματείες, εστιατόρια για τη σίτιση κριτών, προσωπικού και εθελοντών αλλά και τουαλέτες. Πρόκειται ακόμα να δημιουργηθούν μεγάλες λυόμενες εγκαταστάσεις για την στέγαση των εκθετηρίων –πωλητήριων των χορηγών και για τα εστιατόρια των αθλητών και θεατών.
Πρέπει να τονίσουμε ότι μεγάλη είναι και η συμβολή του Στρατού που στηρίζει την διοργάνωση με χωματουργικά μηχανήματα, εξοπλισμό και προσωπικό. Ο χώρος του Καλαμώνα γενικά μεταμορφώνεται και βελτιώνεται σε βαθμό που να μην αναγνωρίζεται ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται μια ακόμα μεγαλύτερη παρακαταθήκη τόσο για την ανάπτυξη του αθλήματος και την ανάληψη ακόμα περισσότερων διοργανώσεων όσο και για την προώθηση του Αθλητικού Τουρισμού.     Πρόκειται να πάρουν μέρος 1.200 αθλητές από 85 χώρες από όλες τις ηπείρους οι οποίοι συνοδεύονται από προπονητές, βοηθούς, αρκετούς φίλους και συγγενείς.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments