Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετος στην Κάρπαθο!

Άνετος στην Κάρπαθο!

0
ialisos antimaxeia
Dodekanisos

Άνετο πέρασμα από την Κάρπαθο είχε ο Ιάλυσος ο οποίος επικράτησε του γηπεδούχου Ποσειδώνα με 4 -0 σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (2ος όμιλος). Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από το 15’ και μετά και η νίκη τους κρίνεται δίκαιη. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και είχαν ένα χαμένο τετ α τετ στο 4’ με τον Τσιαβέλη αλλά μόλις ο Ιάλυσος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με κεφαλιά του Μαθιού στο 15’, επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του. Στο 43’ ο Χατζηλιόντας με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ (0 – 2) το οποίο χειροκροτήθηκε απ’ όλο το γήπεδο. Στο 65’ ο Παφιάκης με διαγώνιο σουτ έκανε το 0 – 3 και στο 87’ ο Γκινής με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 4.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Βιγιατζιδάκης, Φουντής (65’ Μαντικός), Κούτουλο, Ι. Σπανός, Παύλου, Μπαϊραμάϊ, Μαντινάος (80’ Μάριος Χαλκιάς), Τσιαβέλης, Εμ. Σπανός, Μπάρλος (50’ Σώζος)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Γιαννακόπουλος, Μπιγκό, Λαμάϊ, Φυλακούρης, Αθανασίου, Ρεκλείτης (83’ Κρομμύδας), Παφιάκης (75’ Καρπαθάκης), Μαθιός (66’ Γκινής), Χατζηλιόντας, Χατζηφούντας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments