Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετος ο Ιάλυσος

Άνετος ο Ιάλυσος

0
ialisos endekada
Dodekanisos

Άνετη νίκη με σκορ 3 – 0 πέτυχε ο Ιάλυσος στο «Οικονομίδειο» σε βάρος του Άρη Αρχαγγέλου και εξακολουθεί να έχει βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και η νίκη τους κρίνεται απόλυτα δίκαιη.
Στο 36΄ μετά από ωραίο συνδυασμό του Σταυλά με τον Παφιάκη, ο πρώτος έκανε μια συρτή σέντρα σουτ και ο Ζαρκαδούλας στην προσπάθεια του να διώξει με προβολή την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 1 – 0. Στο 41’ ο Πανόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Δράκος πήρε την πρώτη κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι και ο Σπάρταλης με νέα κεφαλιά πέτυχε το 2 – 0. Στο 54’ ο Δράκος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μίαρης (Καραγιάννης, Στεφανάκης)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Πανόπουλος (46’ Ν. Κρομμύδας), Ρεκλείτης (55’ Μαριάς), Σπάρταλης, Χατζηφούντας (70’ Κατσαράς), Παφιάκης, Πελέκης, Σταυλάς, Σαχίνης, Δράκος, Καρπαθάκης
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Ζαρκαδούλας, Φαρμακαλής Β. (71’ Κοτσίκος), Νικήτας, Κωστάκης (32’ λ.τ. Γεωργάς), Κολιάδης, Μπαϊρακτάρης, Κοντόγιαννος, Μάλλιος, Λαμπριανός, Σταμούλης (60’ Ντίρος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments