Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετος και ωραίος ο ΑΕΡΑ

Άνετος και ωραίος ο ΑΕΡΑ

0
aera_doksa
Dodekanisos

Άνετη νίκη με σκορ 4 – 0 πέτυχε ο ΑΕΡΑ μέσα στο γήπεδο του σε βάρος της Δόξας Ψίνθου, σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι «κόκκινοι» ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι της Δόξας, έκαναν μια από τις χειρότερες φετινές τους εμφανίσεις και γνώρισαν την ήττα φυσιολογικά.
Τα γκολ
Μόλις στο 1’, ο Αγγελόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Τριχιάς με σουτ έκανε το 1 – 0
Στο 42’ ο Τριχιάς και πάλι με σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 2 – 0 ενώ ο ίδιος παίκτης στο 49’, εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Στεργαλά και με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0, πετυχαίνοντας έτσι χατ τρικ. Το τελικό 4 – 0 διαμόρφωσε ο Αγγελόπουλος με πλασέ από το ύψος της περιοχής.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς (Μαυρουδής, Μακρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Ξύπας (68’ Παπανικολάου), Μάκρας, Πομπού (77’ Λατσός), Ντίκ, Γιαννακάκης, Δημητρόπουλος, Μαίλης, Αγγελόπουλος, Στεργαλάς, Τριχιάς (59’ Γιώργου)
ΔΟΞΑ: Δημητρίου, Μαριάς, Μπαρμπαντώνης, Μ. Στελλάς, Πλύγκος (77’ Π. Στελλάς), Τσοπάνογλου (42’ Κυρίτσης), Σταμούλης, Ορφανός, Γκεοργκίεφ, Μανέττας (68’ Τσούλλος), Λυριστής

Στη φωτογραφία φάση από το παιχνίδι στο γήπεδο Αφάντου

ΔΕΙΤΕ EΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments