Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετη νίκη της ΑΕ Λέρου

Άνετη νίκη της ΑΕ Λέρου

9
ael
Dodekanisos

Την μεγαλύτερη σε έκταση φετινή της νίκη πέτυχε η ΑΕ Λέρου η οποία επικράτησε σήμερα με 4 – 0 του Ηρακλή Μαριτσών σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (1ος όμιλος). Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Λέρου με τους φιλοξενούμενους να «κατεβαίνουν» με πολλές ελλείψεις. Τρία γκολ σημείωσε ο Γιαννουκάς και ένα ο Πλόχωρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΗΡΑ
ΗΡΑ
9 years ago

Ξεχνάτε ότι καταφέρατε να σώσετε την κατηγορία και του χρόνου παίζουμε όλοι μαζί σε ένα όμιλο; Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι το σημερινό κι εσείς απειλουσατε βριζατε και χτυπουσατε ;;;; του χρόνου πάλι θα έρθετε και τότε να δούμε!!! Όσο για εσένα “αρχηγέ” του χρόνου καλύτερά να έχεις πάρει μεταγραφή έκτος νομού η να δηλώσεις τραυματίας και να μην έρθεις!!!

aelistis
aelistis
9 years ago

milas gia to shmerino agwna sthn lero ? me entypwsiazeis… ti na pw yparxei fantasia k thn dexomai alla ayto einai paresthish k nomizw oti ofeilete se narkwtika…

Diama6
Diama6
9 years ago

Ksexnate Mallon ti egine sta Maritsa alla dn peirazei!!!simera den sas akoumpise kanenas,alla eisai toso magkas pou efuges aptin lero Gia na peis to ntailiki sou!!egw eimai o arxigos me onoma k na ksereis pws den eimai kanena paidaki k pws an eimai ston nomo ksana k traumatias na eimai tha erthw!!!min anisixeis!!!k an thes mporeis me onoma na me vreis k na sou pw egw Gia tin filoksenia pou eixame ekei k episis pws tetoia exw akousei stin zwi mou polla!!opws k na xei exw zisei tosa polla sto podosfairo pou egw tha sou pw Kai tou xronou me ugeia!!!alla an erthw Maritsa…meta ela lero omws e??oxi opws simera kapoioi pou stin rodo ektos fasis klwtsousan k evrizan k simera kathontousan aristera se Mia gwnitsa San ta mwra me panes!!k afou isoun edw einai krima na forame pantelonia k na mpeneis San Ira na mou peis tin apeili s!!auta…0-2/4-0!!!

leonidasleros
leonidasleros
9 years ago

[quote name=”ΗΡΑ”]Ξεχνάτε ότι καταφέρατε να σώσετε την κατηγορία και του χρόνου παίζουμε όλοι μαζί σε ένα όμιλο; Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι το σημερινό κι εσείς απειλουσατε βριζατε και χτυπουσατε ;;;; του χρόνου πάλι θα έρθετε και τότε να δούμε!!! Όσο για εσένα “αρχηγέ” του χρόνου καλύτερά να έχεις πάρει μεταγραφή έκτος νομού η να δηλώσεις τραυματίας και να μην έρθεις!!![/quote]
katarxin….grapse me to onoma sou kai min krivesai opoios kai an eisai…mpala paizoume…antres eimaste….tou xronou nai file mou ontos…sothikate kai tha paizoume oloi mazi stin A’…ektos apo diapliktismous paikton dn nomizo pos egine kati oute me tin exedra oute me kanenan..klotsies tha pesoun einai logiko..alla kai autes me orio kai oxi opos ta les esi..tou xronou tha erthoume ontos…elpizoume se ena akoma pio eukolo diplo apo to fetino…na eimaste oloi igieis vasika…MALLON XEHNATE ORISMENOI TA GEGONOTA TOU PROTOU GIROU…VALTE TA KATO LIGO…MIN EISTE AFELEIS….

Δημητρης Γιαννουκας
Δημητρης Γιαννουκας
9 years ago

Τι πινετε και δεν μας δινετε εκει στα Μαριτσα?? Πειτε μας ενα περιστατικο απο το χθεσινο παιχνιδι που εχετε παραπονο! Που ηρθατε μεσα στη Λερο να πειτε για π@@@@@@@@@ γιους…! Που εχετε και παραπονα..! Ξεχασατε μεσα στα Μαριτσα που ο μυρωδιας που εχετε για στοπερ πουλουσε νταηλικι στο κορνερ σε συμπαιχτη μου ή μηπως ξεχασατε που ο Παπαδημητρης περιμενε με την ληξη του αγωνα τον τερματοφυλακα μας εξω απο τα αποδυτηρια! Χθες ομως οι μισοι ηρθατε σας βρεγμενες κοτες!!! Τεελος παντων! Εσεις να ειστε καλα για να εχουμε του χρονου αλλους εξι ευκολους βαθμούς! Καλο θα ηταν βεβαια να γραφετε και με το ονομα σας! Εγω ας πουμε λεγομε Δημητρης Γιαννουκας! Το παιδι που σας εβαλε 4 τεμαχια φετος!

Ήρα για παντα
Ήρα για παντα
9 years ago

Λοιπόν όσο αφορά αυτήν την κόντρα μην την συνεχίζεται δεν βγάζει πουθενά όσο αφορά εσένα Τσάτσο κρατά μικρό καλάθι γιατί από τον πάτο έβγαλες γλώσσα με στα Μαριτσα ήρθες με τον Σπανο και τον Καραγιαννη βοηθό μέσα στην λερο παίζανε 2 από τους βασικούς της ομάδας και 4 16 αριδες γι αυτό να ξέρετε ούτε στην λερο έγινε κάτι ούτε και στα μαριτσα Ααα και το όνομα μου Μπαμπης 16 ετών έχω κρίση και άποψη

Ήρα για παντα
Ήρα για παντα
9 years ago

Εμεις στα Μαριτσα τα πινουμε ολα. Εσεις γατακια μονο ψυχοφαρμακα για αυτο αν δεν ηταν ο Σπανος θα ησασταν εξαφανισμενοι απο τον χαρτη. Οσο για σενα Γιαννουκα θα τα πουμε καλα του χρονου με τα 4τεμαχια που εβαλες. Αν υπαρχετε;;;; Πηρατε 6βαθμους να παρακαλατε αλλιως θα πεφτατε και ακομα με τα κιαλια μας βλεπετε…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

hra1958
hra1958
9 years ago

Εμεις στα Μαριτσα τα πινουμε ολα. Εσεις γατακια μονο ψυχοφαρμακα για αυτο αν δεν ηταν ο Σπανος θα ησασταν εξαφανισμενοι απο τον χαρτη. Οσο για σενα Γιαννουκα θα τα πουμε καλα του χρονου με τα 4τεμαχια που εβαλες. Αν υπαρχετε;;;; Πηρατε 6βαθμους να παρακαλατε αλλιως θα πεφτατε και ακομα με τα κιαλια μας βλεπετε…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

Giannis malo
Giannis malo
9 years ago

Το μονο που θα πω ειναι οτι ομαδες με ιστορια στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ που ουτε με κυαλια δεν βλεπουνε την Β´ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ειναι και ο ΗΡΑΚΛΗΣ φταινε που δεινουνε δικαιωματα σε κατι ομαδιτσες που ανεβοκατεβαινουνε με το ανσανσερ τις κατηγοριες να βγαζουνε και γλωσσα και να μιλανε για ανετες νικες. Χαιρομαστε πραγματικα που μεινατε στην κατηγορια για να εχουμε την χαρα να σας στειλουμε εμεις του χρονου στον πατο γιατι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ!! Και μιλαω μεσα σε ποδοσφαιρικα πλαισια μονο!! Η βια μονο βια φερνει και πρεπει να μενει μακρυα απο τον αθλητισμο! Αα και ειμαι οΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΩΤΡΑΣ.