Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Χρησιμοποιούσαν αντικανονικά παίκτες!»

«Χρησιμοποιούσαν αντικανονικά παίκτες!»

7
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το πρόσφατο παιχνίδι του Εφηβικού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρδου εξέδωσε η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας καταγγέλλοντας πως η αντίπαλη ομάδα χρησιμοποιούσε στη σύνθεση του αντικανονικά ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«H Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος της δικής του ομάδας, που έγινε στο γήπεδο του Καρακόνερου την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 και που έληξε ισόπαλο 1-1, ενημερώνει τα εξής:
Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου μάθαμε ότι ο αντίπαλος μας χρησιμοποιούσε αντικανονικά ποδοσφαιριστές. Τότε ζητήσαμε από τον αντίπαλο προπονητή να τους αντικαταστήσει, προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη και η νομιμότητα, για να εισπράξει την απάντηση ο εκπρόσωπός μας…«δεν ξέρω τι μου λες, κάντε ότι νομίζετε».
Σημειώνουμε ότι το σκορ του ημιχρόνου ήταν 1-0 υπέρ της ομάδας μας.
Η Διοίκηση μέσω του γενικού αρχηγού ειδοποίησε ότι θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα, παρότι μας ζητήθηκε να αναγραφεί στο Φύλλο Αγώνα ότι «κερδίσαμε το παιχνίδι» με σκορ 2-1!
Ο Γ.Σ. Διαγόρας δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι η φιλοσοφία του Συλλόγου, στα 110 χρόνια της ιστορίας του, είναι και θα είναι ότι οι αγώνες κερδίζονται πάντα στους αγωνιστικούς χώρους. Όμως, κανείς και ποτέ, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, δεν θα μας στερήσει να παίρνουμε πάντα αυτό που δικαιούμαστε νομίμως. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Κι αυτό που δικαιούμαστε πηγάζει πάντα από τον συνδυασμό του ΝΟΜΙΜΟΥ και του ΗΘΙΚΟΥ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ατρομητος
Ατρομητος
9 years ago

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ,ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΙΜ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΔΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΓΕΛΕΙ

LALOS
LALOS
9 years ago

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ
;

attalos
attalos
9 years ago

[quote name=”Ατρομητος”]ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ,ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΙΜ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΔΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΓΕΛΕΙ[/quote]
ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ.ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΦΑΚΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ!

ola kokkina kai mple
ola kokkina kai mple
9 years ago

ti exeis na peis esy re gia ton diagora re asxetidi??

ego6
ego6
9 years ago

[quote name=”LALOS”]ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ
;[/quote]
pes ti omada eisai prota kai meta grapse tin mparoufa sou tyflopontika..ante piso stin trypa sou tora.

??????????
??????????
9 years ago

O Cactus Δεν θα σχολιασει??? παραξενο να μην εχει γνωμη εδω χαχαχαχαχαχχαχαχα!!!

ΡΕ ΗΡΑ?
ΡΕ ΗΡΑ?
9 years ago

kamia topothetisiapo ton irakli lardoy ara??? krima i sinergasia me ton atromito sas marane.. ta paidia den ftaine para mono oi proponitis tes,,, pisteuo pos prepei na toy paroyn to diploma an exei