Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άνετα επικράτησε ο Διαγόρας με 3-1 επί των Χανίων!

Άνετα επικράτησε ο Διαγόρας με 3-1 επί των Χανίων!

0
Dodekanisos

Ένα δύσκολο παιχνίδι εξ ορισμού για την τρίτη αγωνιστική στο Νότιο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 ο Διαγόρας το μετέτρεψε σε περίπατο. Με ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας τρία τέρματα. Ένα με τον Αντεσίνα και δυο με τον Λεσάι, για την ομάδα των Χανίων μείωσε ο Βουό (3-1).

1ο ημίχρονο

Με φόρα ξεκίνησε τον αγώνα ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος μόλις στο 3′ λεπτό έβαλε γκολ με τον Αντεσίνα. Ο Νιγηριανός με μια υπέροχη ατομική ενέργεια προσπέρασε 3 αμυντικούς, απέφυγε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία. Τέσσερα λεπτά αργότερα η σέντρα του Αρίας βρήκε το Λεσάι ο όποιος από το ύψος του πέναλτι σκόραρε και έδωσε αέρα δυο τερμάτων στο Γηραιό (2-0).

Στο 30′ έπειτα από ατομική ενέργεια του Λεσάι μπήκε στην περιοχή πλάσαρε τον Καλογεράκη και έκανε το 3-0.

Εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο για τον Διαγόρα, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός σκοράροντας τρεις φορές.

2ο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Χανίων πίεζε πιο ψηλά προκειμένου να βάλει ένα γκολ για να ξανά μπει στο παιχνίδι ξανά. Αυτό το κατάφερε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα στο 83′ μετά από λάθος στην άμυνα του Διαγόρα ο Μάναλης πρόλαβε την έξοδο του Σηφάκη γύρισε στο Βουό ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία μειώνοντας σε 3 – 1.

Διαιτησία: Παπαγεωργόπουλος Ιωάννης (Αργολίδας)

Βοηθοί: Παύλος (Δυτ. Αττικής) – Σπηλιώτης (Κορίνθου)

Π.Α.Ε. Διαγόρας : Θωμάς Γράφας: Σηφάκης, Αρίας, Δημητρίου, Σταματούλλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Τσιαντούλας (72′ Μουντές), Λούκιτς (78′ Φέκκας), Αντεσίνα, Λεσάι (90′ Νικόλης), Μανιάς

Π.Α.Ε. Χανιά : Γιάννης Ταουσιάνης: Καλογεράκης, Νίκολιτς, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σερβιλάκης (19′ Σίλα), Τσορνομάζ (66′ Μπουρσέλης), Λεμονής, Τσέλιος (76′ Μιούλερ) , Κόλα (46′ Ντίας), Μάναλης, Μανουσάκης (46′ Μανουσάκης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments