Αναστολή και στα τοπικά πρωταθλήματα του βόλεϊ

0

Την αναστολή όλων των τοπικών της πρωταθλημάτων αποφάσισε η Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ της Δωδεκανήσου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

“Μετά την τελευταία ενημέρωση που είχαμε στις (02/11/20) από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε σχέση με τους περιορισμούς στον αθλητισμό, και επειδή πάντα η υγεία των αθλητών είναι προτεραιότητα μας και στη προσπάθεια να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουν οι ομάδες μας τις προπονήσεις ώστε όταν επιτρέψουν οι συνθήκες να επιστρέψουμε και στα πρωταθλήματα . Η Τ.Ε Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου ανακοινώνει:
Την αναστολή μέχρι νεωτέρας όλων των πρωταθλημάτων ευθύνης της . Αν και δεδομένου ότι τα Δωδεκάνησα ανήκουν στην κίτρινη ζώνη (Επίπεδα Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας, https://covid19.gov.gr/covid-map) δεν υπήρξε κρούσμα στο χώρο μας, για κανέναν λόγο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την απόφαση του ανώτατου οργάνου του αθλητισμού στην χώρα μας. Με γνώμονα τις υπάρχουσες αποφάσεις, τα σωματεία μπορούν να συνεχίσουν μόνο τις προπονήσεις, με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων. Συνιστάται προσοχή και επαγρύπνηση, ώστε να μην υπάρξει επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων στον νομό μας. Ευχόμαστε γρήγορα να καλυτερέψουν τα δεδομένα, να επιστρέψουν οι αθλητές μας στα γήπεδα και εμείς να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπάμε. Μέχρι τότε, να μείνουμε υγιείς!”.