Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανακοίνωση του Ορφέα

Ανακοίνωση του Ορφέα

4
orfeas aekos
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου εξέδωσε η διοίκηση του Ορφέα. Το κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Ο πρόεδρος του Ορφέα, Κελέσογλου Σουγκρής, ευχαριστεί τον Σκιαθίτη Ιωάννη, εκ’ των ιδρυτών της ομάδας και νυν γραμματέα, όπως και τον γιό του, Σκιαθίτη Χρήστο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν προκειμένου να αναλάβει την προεδρία της ομάδας.
Την περίοδο 2011-2012 όταν τότε πρόεδρος ήταν ο Χρήστος Σκιαθίτης και εγώ γενικός αρχηγός , μαζί με τον πατέρα του μου πρότειναν τα καθήκοντα του προέδρου, λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό.
Εγώ δέχτηκα με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, διότι είμαι γέννημα θρέμμα του Ορφέα και αυτή την ομάδα την έχω στην καρδιά μου.
Τότε λοιπόν βάλαμε στόχο να την ανεβάσουμε στην Α’ Κατηγορία και να την κρατήσουμε εκεί, πράγμα που το καταφέραμε.
Παρόλο την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και τη διάρκεια του πρωταθλήματος , φτάσαμε στο στόχο μας.
Δεν το κρύβω ότι στα δύο αυτά πετυχημένα χρόνια, μεγάλο ρόλο έπαιξε η τεράστια πείρα του Γιάννη Σκιαθίτη που με συμβούλευε και με καθοδηγούσε σε όλες τις δυσκολίες.
Κοντά του έμαθα πάρα πολλά, που δεν τα γνώριζαν καν.
Τέλος εκ’ του Δ.Σ. του Ορφέα, ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές μας, τον προπονητή κ. Γρηγόρη Σαρρή, τον βοηθό του και φροντιστή κ. Σταυριανό.
Ευχαριστούμε επίσης, τους φιλάθλους μας , όλους τους χορηγούς μας και όλους τους πρώην παράγοντας της ομάδας μας.
Επίσης τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Νεκτάριο Κατσαμάκη, τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και νυν πρόεδρο του ΓΑΣ Ιάλυσου, Μιχάλη Χατζηνικήτα για τη μεγάλη στήριξη που μας παρείχαν».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
makis
makis
10 years ago

αχ καημένε σουκρη εκτός ότι το έγραψες κανονικά το σαιτ του κ δραγάτη διότι ετρεξες και δημοσίευσες πρώτα σε άλλο σαιτ και τώρα έρχεσαι δήθεν ότι υπάρχεις, πρώτα πολλά για μένα δεν είσαι πρόεδρος,για να είσαι πρόεδρος πρέπει να είσαι ΚΥΡΙΟΣ με κεφαλαία και να βάλεις βαθιαααααα βαθιαααααα το χερι σου, εσύ αυτά δεν τα έχεις.

ΣΑΚΗΣ
ΣΑΚΗΣ
10 years ago

AN EISAI ANTRAS SE PROKALW NA MOU PEIS TO ONOMA SOY OXI ME TO MAKIS ΞΕΜΑΚΙς ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙς ΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.O PROEDROS SOUGRHS KELESOGLOY EXEI ARXIDIA A KAI O SOUGKRHS EXEI LEFTA NA TAISEI KAI ESENA PEINASMENE ANTE APO EDW KAI APANTA M APO PANO

makis
makis
10 years ago

χαλάρωσε αδελφέ μήπως βάζεις και εσύ το χέρι στην τσέπη και δεν το ήξερα, καλήμερα και όχι νεύρα άγιες μέρες που είναι τώρα.

ΣΑΚΗΣ
ΣΑΚΗΣ
10 years ago

ok