Ανακοίνωση του Ορφέα

4
orfeas aekos

Ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου εξέδωσε η διοίκηση του Ορφέα. Το κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Ο πρόεδρος του Ορφέα, Κελέσογλου Σουγκρής, ευχαριστεί τον Σκιαθίτη Ιωάννη, εκ’ των ιδρυτών της ομάδας και νυν γραμματέα, όπως και τον γιό του, Σκιαθίτη Χρήστο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν προκειμένου να αναλάβει την προεδρία της ομάδας.
Την περίοδο 2011-2012 όταν τότε πρόεδρος ήταν ο Χρήστος Σκιαθίτης και εγώ γενικός αρχηγός , μαζί με τον πατέρα του μου πρότειναν τα καθήκοντα του προέδρου, λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό.
Εγώ δέχτηκα με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, διότι είμαι γέννημα θρέμμα του Ορφέα και αυτή την ομάδα την έχω στην καρδιά μου.
Τότε λοιπόν βάλαμε στόχο να την ανεβάσουμε στην Α’ Κατηγορία και να την κρατήσουμε εκεί, πράγμα που το καταφέραμε.
Παρόλο την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και τη διάρκεια του πρωταθλήματος , φτάσαμε στο στόχο μας.
Δεν το κρύβω ότι στα δύο αυτά πετυχημένα χρόνια, μεγάλο ρόλο έπαιξε η τεράστια πείρα του Γιάννη Σκιαθίτη που με συμβούλευε και με καθοδηγούσε σε όλες τις δυσκολίες.
Κοντά του έμαθα πάρα πολλά, που δεν τα γνώριζαν καν.
Τέλος εκ’ του Δ.Σ. του Ορφέα, ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές μας, τον προπονητή κ. Γρηγόρη Σαρρή, τον βοηθό του και φροντιστή κ. Σταυριανό.
Ευχαριστούμε επίσης, τους φιλάθλους μας , όλους τους χορηγούς μας και όλους τους πρώην παράγοντας της ομάδας μας.
Επίσης τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Νεκτάριο Κατσαμάκη, τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και νυν πρόεδρο του ΓΑΣ Ιάλυσου, Μιχάλη Χατζηνικήτα για τη μεγάλη στήριξη που μας παρείχαν».

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αχ καημένε σουκρη εκτός ότι το έγραψες κανονικά το σαιτ του κ δραγάτη διότι ετρεξες και δημοσίευσες πρώτα σε άλλο σαιτ και τώρα έρχεσαι δήθεν ότι υπάρχεις, πρώτα πολλά για μένα δεν είσαι πρόεδρος,για να είσαι πρόεδρος πρέπει να είσαι ΚΥΡΙΟΣ με κεφαλαία και να βάλεις βαθιαααααα βαθιαααααα το χερι σου, εσύ αυτά δεν τα έχεις.