Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Φοίβος: Συνεχίζει να γράφει ιστορία

Φοίβος: Συνεχίζει να γράφει ιστορία

0
foivos elpidoforos
Dodekanisos

Ανταπόκριση Αλέκου Κελόγλου

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Φοίβος! Η ομάδα της Κρεμαστής έκανε άλλη μια νίκη στο κύπελλο Ερασιτεχνών και πλέον θα αγωνιστεί στα προημιτελικά με αντίπαλο τον Ατρόμητο Λάππα. Η κυπελλούχος Δωδεκανήσου κέρδισε στην Κερατέα την Ιωνία 2000 με 3 – 0 μετά από ένα παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε λιγοστός κόσμος που έδωσε το παρών στο γήπεδο. Η ομάδα του Φοίβου ήταν σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο.
Στο 34’ ο Ντογκασβίλι τράβηξε τον Γκινή μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Τζιβίλογλου και έκανε το 1 – 0.
Στο 57’ ο ίδιος παίκτης έκανε τάκλιν στον Μαθιό αλλά «βρήκε» τα πόδια του με αποτέλεσμα ο «άρχων» του αγώνα να υποδείξει και πάλι την εσχάτη των ποινών. Για τη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι τυπικά φιλοξενούμενοι αλλά η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μαθιός και έκανε το 2 – 0. Ο ίδιος παίκτης στο 77’, μετά από μπαλιά του Γκινή, με ένα πολύ δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Σημειώνεται ότι ένα λεπτό νωρίτερα (στο 76’), ο Μαθιός πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά και σε κενό τέρμα δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο και έχασε έτσι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία.
Καλή ήταν η διαιτησία του Νίκου Παπαγεωργίου (Π. Νακόπουλος, Π. Αργυρός) από την Αθήνα. Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Μπιλιάς, Αξιώτης, Φωτεινής, Λαμάϊ, Τζιβίλογλου, Σ. Ορφανίδης (72’ Κούρλιος), Γκινής), Θεοδοσίου (84’ Τζεμαλάϊ), Μαθιός (80’ λ.τ. Καρίκης), Ν. Ορφανίδης
ΙΩΝΙΑ 2000: Καρπαθάκης, Βολάνης, Ντογκασβίλι, Βακαλόπουλος, Δασκαλάκης, Μπάντζιο, Παντελεκάκης (63’ Μεζαρτζόπουλος), Γιανουλάρης, Μπατεριτάκης, Βακαλουνάκης, Τόλιας (80’ Ποντούρι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments