Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ανακοίνωση του Ηρακλή Ψαχνών για τη φιλοξενία

Ανακοίνωση του Ηρακλή Ψαχνών για τη φιλοξενία

0
7
Dodekanisos
Η διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στη φιλοξενία της ομάδας τους στο ντέρμπι με τη Ρόδο, ενώ στο κείμενο γίνεται λόγος και για σωματική και ψυχολογική βία από παράγοντες των «πρασίνων»! Πιο αναλυτικά:
ΤΟ Δ.Σ της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ καταδικάζει την απερίγραπτη συμπεριφορά, την άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας παραγόντων της Διοίκησης του ανύπαρκτου Προέδρου Τόνι  Μαρτίνη της ΠΑΕ ΡΟΔΟΥ, των ποδοσφαιριστών της, καθώς και των οπαδών της, με εξαίρεση την συμπεριφορά του Γενικού Αρχηγού Κου Ψέλλα, του προπονητή Κου Σπανού και των ποδοσφαιριστών Κων Κακλαμάνου και Μανίκα, προς την ομάδα μας και τους οικογενειάρχες φιλάθλους μας και συγκεκριμένα:
1. Tην μη τήρηση της ελεύθερης εισόδου με λίστα των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, όπως προβλέπεται από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ.
2. Την συνεχή ρίψη αντικειμένων εκ μέρους των οπαδών της ΠΑΕ ΡΟΔΟΥ προς τους ποδοσφαιριστές (ακόμα και σε περιπτώσεις τραυματισμού) και προς τους φιλάθλους της ομάδας μας, επισημαίνοντας ότι στην ίδια θύρα-κερκίδα (GATE 2) βρίσκονταν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, με ανύπαρκτη αστυνομική συνοδεία.
3. Την συνεχή εκτόξευση ύβρεων προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και προς τους φιλάθλους της, επισημαίνοντας ότι από τους 70 ηρωικούς φιλάθλους της που ταξίδεψαν στην Ρόδο τα 30 άτομα ήταν γυναίκες και παιδιά.
4. Τον τραυματισμό  των ποδοσφαιριστών Αμπού Ελ Ελά Φαρούκ, Β. Ανέστη και Στ. Μεθενίτη οι οποίοι προήλθαν κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου μετά από προκλητική συμπεριφορά του πρωτεργάτη των επεισοδίων “Κύριου” Μαραγκουδάκη και από διαπιστευμένων και μη παραγόντων της ΠΑΕ ΡΟΔΟΥ.
Ουδέποτε θα περιμέναμε τέτοιου είδους συμπεριφορά σε ένα τόπο σαν την Ρόδο με μεγάλη ιστορία και πολιτισμό, την στιγμή που στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην έδρα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ δεν σημειώθηκε το παραμικρό, γεγονός που αποδεικνύεται από τις δηλώσεις ευχαριστίας για την φιλοξενία μας από τον τότε προπονητή της ΠΑΕ ΡΟΔΟΥ Κου Στράντζαλη».
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
«Οι κύριοι των Ψαχνών ήρθαν στη Ρόδο και θεώρησαν πως μπορούν να κάνουν ο,τι θέλουν! Ζήτησαν 30 άτομα να μπούνε δωρεάν και επικαλούνται εγκυκλίους. Τους δόθηκαν θέσεις στην θύρα 1 αν και δεν είναι των φιλοξενουμένων. Θέλησαν να …χτυπήσουν το παιχνίδι και προκλητικά το έλεγαν πριν τον αγώνα. Δεν τα κατάφεραν. Αυτό μάλλον τους πείραξε. Έχει δρόμο ακόμη για να πήξει το τυρί και θα έπρεπε να το ξέρουν! …»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments