Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κοντογιάννη ο Ορφέας

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κοντογιάννη ο Ορφέας

0
Dodekanisos

Μια ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ορφέας. Πρόκειται για τον Γιάννη Κοντογιάννη ο οποίος είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη νέα του ομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση των “κόκκινων” αναφέρει τα ακόλουθα:

“Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Κοντογιάννη. Ο έμπειρος γκολκίπερ που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στον Άγιο Ισίδωρο και στους Ιππότες, υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του και θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας Παναγιώτη Μαθιού ενόψει της σεζόν 2021-2022. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Ορφέα και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας ενημερώνει ότι το απόγευμα της Τετάρτης έγινε η πρώτη συνάντηση της ομάδας μας στο Planet Football Academy, με τους ποδοσφαιριστές να ενημερώνονται για το πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Αποφασίστηκε η προετοιμασία να ξεκινήσει την Δευτέρα 23 Αυγούστου (18:00 γήπεδο Αγίων Αποστόλων). Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Μιχάλη Κρίγκο και την Άννα Μπουλαφέντη για την φιλοξενία τους στο Planet Football Academy”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments