Αρχική Videos Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για την προεδρική κούρσα ο DeSantis

Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για την προεδρική κούρσα ο DeSantis

0

Την υποψηφιότητα του για την προεδρική κούρσα ενόψει των εκλογών του 2024 ανακοίνωσε και επίσημα ο κυβερνήτης της Florida Ron DeSantis.

«Είμαι ο Ron DeSantis. Και διεκδικώ την θέση του προέδρου για να ηγηθώ της μεγάλης αμερικανικής επιστροφής μας», είπε ο DeSantis στο σύντομο βίντεο έναρξης της εκστρατείας του που δημοσιεύτηκε στο Twitter λίγα λεπτά πριν από τη συνομιλία του με τον δισεκατομμυριούχο τον Elon Musk.

«Τα σύνορά μας είναι μια καταστροφή, το έγκλημα κατακλύζει τις πόλεις μας, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δυσκολεύει τις οικογένειες να τα βγάλουν πέρα και ο πρόεδρος παραπαίει. Αλλά η παρακμή είναι επιλογή. Η επιτυχία είναι εφικτή και για την ελευθερία αξίζει να παλέψεις», είπε μεταξύ άλλων.

Ο DeSantis κέρδισε αποφασιστικά την επανεκλογή του κυβερνήτη στη Φλόριντα πέρυσι. Οι άλλοι Ρεπουμπλικάνοι υποψήφιοι περιλαμβάνουν την πρώην πρέσβη του ΟΗΕ και πρώην κυβερνήτη της Νότιας Καρολίνας Nikki Haley, τον μεγιστάνα των επιχειρήσεων Vivek Ramaswamy (Βιβέκ Ραμασουάμι), τον πρώην κυβερνήτη του Αρκάνσας Asa Hutchinson (Έισα Χάτσινσον) και τον γερουσιαστή Tim Scott της Νότιας Καρολίνας. Επίσης, πο πρώην αντιπρόεδρος Μάικ Πενς σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments