Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ανακοίνωσε Μαγκάκη ο Ιάλυσος

Ανακοίνωσε Μαγκάκη ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Τη φανέλα του Ιάλυσου θα φοράει από εδώ και στο εξής ο Γιώργος Μαγκάκης. Ο παίκτης ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «ερυθροκίτρινους» και προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μαγκάκη. Ο Γιώργος είναι γεννημένος  στις 16 Οκτωβρίου 1998 , έχει ύψος 1,72 και αγωνίζεται ως δεξιός και αριστερός μεσοαμυντικός . Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην Άρτα και σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε στη Γ εθνική με την Αναγέννηση Άρτας . Στη συνέχεια κατάφερε 2 ανόδους στη Γ εθνική με τις ομάδες Σκουφά Κομποτίου και Αμβρακία Κωστακιών όπου ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε  υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά»!

Ο παίκτης δήλωσε:
«Χαίρομαι που μπαίνω στην οικογένεια του Ιάλυσου. Θα προσπαθήσω από την μεριά μου να βοηθήσω ούτως ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστώ τον προπονητή μου Αλεξιάδη Αλέξανδρο και τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου δίνουν να δείξω τις δυνατότητες μου μέσα από την ομάδα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments