Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανακατατάξεις στο δ.σ. του Αστέρα Μασάρων

Ανακατατάξεις στο δ.σ. του Αστέρα Μασάρων

0
Dodekanisos

Ανακατατάξεις στο δ.σ. του Αστέρα Μασάρων μετά την αποχώρηση δυο μελών. Σχετική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

“Η οικογένεια του Αστέρα Μασάρων θα ήθελε να ευχαριστήσει με ιδιαίτερο σεβασμό δυο πολύ σημαντικούς ανθρώπους για τον σύλλογό μας οι οποίοι αποφάσισαν για διαφορετικούς προσωπικούς λόγους ο καθένας να αποχωρήσουν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Παπαγεωργίου και τον Γιώργο Μουσακίνια. Ο Τάκης Παπαγεωργίου είναι το κεντρικό “γρανάζι” που κινούσε όλες τις δραστηριότητες γύρω από τον Αστέρα μας. Σε βάρος της προσωπικής του ζωής θυσίασε άπειρες ώρες του πολύτιμου χρόνου του έτσι ώστε να λειτουργούν όλα στην εντέλεια. Είμαστε βέβαιοι πως θα είναι δίπλα μας στον βαθμό που του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του και η απαιτητική του καθημερινότητα. Στην περίπτωση του Παναγιώτη Παπαγεωργίου η φράση “ουδείς αναντικατάστατος” αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Ο Γιώργος Μουσακίνιας είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι το ποδόσφαιρο και έχει συνεισφέρει απεριόριστα στον σύλλογό μας. Η απουσία του θα επηρεάσει με την σειρά της την καθημερινότητα της ομάδας μας. Το να τους ευχαριστήσουμε και τους δυο είναι κάτι απειροελάχιστο το οποίο μπορούμε να κάνουμε. Η πόρτα του Αστέρα μας θα είναι πάντοτε ανοιχτή για αυτούς κάτι το οποίο είναι δεδομένο πως και οι ίδιοι το γνωρίζουν.

Είμαστε σίγουροι ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα είναι στο πλάι μας αμφότεροι! Μετά και από τις παραπάνω εξελίξεις, η κατάσταση είναι κρίσιμη και επιβάλλει το καθήκον στους εναπομείναντες στο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά κάνει και την ανάγκη ενίσχυσής του από νέα άτομα επιτακτική. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι με κοινό γνώμονα το καλό του αγαπημένου μας αστεριού.

Ο Αστέρας έχει όλες τις δυνατότητες και τις προοπτικές ώστε να μεγαλουργήσει, όσοι θέλουν να είναι “συμπαίκτες” μας σε αυτή την προσπάθεια η πόρτα είναι ανοιχτή και άπαντες είναι καλοδεχούμενοι. Κλείνοντας, αναφορικά με ενδεχόμενο ενδιαφέρον ομάδων για ποδοσφαιριστές μας έχουμε αποφασίσει να ακολουθήσουμε μια συγκεκριμένη πολιτική. Συνεπώς, συζήτηση θα γίνεται με την διοίκηση του Αστέρα Μασάρων. Ο Αστέρας με τον Γιάννη Ζερβό στην προεδρία θα συνεχίσει το έργο του με ήθος, αξίες αλλά πρωτίστως αυτοσεβασμό προς την ιστορία του”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments