Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αναχωρεί για Νορβηγία η Τσαβαρή

Αναχωρεί για Νορβηγία η Τσαβαρή

0
tsavari mesogeios
Dodekanisos

Αναχωρεί αύριο το πρωί, μέσω AMSTERDAM και με τελικό προορισμό  το BERGEN της Νορβηγίας,  η πρωταθλήτρια Τσαβαρή Ελένη, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη γαλανόλευκη στο  αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  ποδηλασίας ELITE που τελείται εκεί, από της 17 έως της 24 Σεπτεμβρίου.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος «Μεσόγειος», αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η αθλήτρια , όπου είναι και η πρωταθλήτρια Ελλάδος, στο συγκεκριμένο αγώνισμα, για το 2017, θα έχει να αντιμετωπίσει άλλες 83 γυναίκες αθλήτριες – πρωταθλήτριες  , από όλων τον πλανήτη, πράγμα που φυσικά αποτελεί τιμή, αλλά και ανεβάζει το πήχη δυσκολίας πολύ ψηλά. Στο link που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τα entries list των συμμετοχών και να καταλάβετε :  http://www.uci.ch/road/ucievents/2017-road-uci-road-world-championships/111129017/widgets/entries-start-lists-results-183670/:

Η Ελένη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, κάτω από την συνεχόμενη επίβλεψη του προπονητή της κου Τάντη, όπου θα τη συνοδέψει και θα της κάνει και το coaching κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η ελπίδα και η προσδοκία όλων μας, είναι να πετύχει μια τιμητική και αξιοπρεπή επίδοση, που θα τιμήσει την ίδια, την πατρίδα μας , το σωματείο της και όσους την στηρίζουν.

Σε αυτό το σημείο, δε θα πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε, την οικογένεια της αθλήτριας και τους χορηγούς μας WHEELS bike shop, MILTOS ζαχαροπλαστείο ,  E-PIZZA.gr, MIELE Zacharias , που με την αρωγή τους κατάφεραν να εξασφαλιστούν τα έξοδα της αθλήτριας, καθώς η Ε.Ο.Π. δεν είχε τη δυνατότητα να στηρίξει οικονομικά την ελληνική αποστολή, με αποτέλεσμα από τους 14 αθλητές κι αθλήτριες που είχαν επιλεγεί, να καταφέρνουν να ταξιδέψουν  για το BERGEN, δύο γυναίκες, δύο νέοι, ένας έφηβος κι ένας άντρας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΕΝΗ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments