Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Αμορανίτη – Τερζίου στα τελικά των Νεανίδων

Αμορανίτη – Τερζίου στα τελικά των Νεανίδων

0
amoraniti volei
Dodekanisos

Στην Αττική βρίσκονται από σήμερα το πρωί η Νικολέτα Αμαρανίτη και η Φαμπιόλα Τερζίου. Οι αθλήτριες της Τελχινίδας εκπροσωπούν τη Ζ΄ Περιφέρεια (Αιγαίο) στο τελικό τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων (Κ19) που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις Μπιτς Βόλεϊ του ΓΣ Κερατέας (Δημοτικό Στάδιο Κερατέας).
Τα δύο κορίτσια κέρδισαν το εισιτήριο για τα Τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αφού κέρδισαν αήττητες το Regional που διεξήχθη το προηγούμενο σαββατοκύριακο στην Κω. Στον μεγάλο τελικό επικράτησαν με 2-0 σετ (21-13,21-19) των Νεφέλης Δικαστοπούλου / Μαριάννας Χατζηδιάκου.
Οι συμμετοχές στο τελικό τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων (Κ19) στην Κερατέα είναι:
1. Αγριοδήμου Η./ Καραγκούνη Δ.
2. Κόλλια Ν./ Οικονομοπούλου Ε.
3. Κλέπκου Μ./ Κουρτίδου Π.
4. Κόκκινου Φ./Οικονόμου Β.
5. Ντιρογιάννη Α./Τόλιου Ε.
6. Ράπτη Α./ Σωτηρίου Ε.
7. Αμορανίτη Ν./Τερζίου Φ.
8. Πεπόνη Ο./ Τσιουτσιούλη Ε.
9. Γλύκα Α./ Τζαβάρα Κ.
10. Κουφαλιτάκη Ε./ Μαριάτου Ρ.
11. Παυλέα Δ./ Σαμπάτη Ι.
12. Λακασά Σ./Σαρακατσάνη Θ.

Νταμπλ στα κορίτσια της Τελχινίδας στην Κω
Εκτός από το χρυσό στις Νεανίδες, αθλήτριες της Τελχινίδας ήταν οι νικήτριες και στο ταμπλό των Κορασίδων (Κ16) του Regional στην Κω.
Η Φαμπιόλα Τερζίου με την Ανθή Γκίκα ανέβηκαν αήττητες στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αφού στον τελικό νικήσαν τις Ιωάννα Αθανασίου / Ελιζαμπέτα Μαμαλίγκα με 2-0 σετ (21-18,21-16).
Η ομάδα αγοριών της Τελχινίδας, Μιχάλης Γεράκης και Λένσι Ορμενάι κατέκτησαν την 3η θέση στους Εφήβους.

Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς στην Α2 γυναικών;
Μετά την αποχώρηση του Παγγεραγωτικού Μυτηλίνης από την Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών και σύμφωνα με το κανονισμό διεξαγωγής πρωταθλημάτων, η Τελχινίδα είναι η ομάδα που δικαιούται να συμπληρώσει τον 1ο Υποόμιλο του Α΄ Ομίλου της Α2 Γυναικών.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) ενημέρωσε το ροδίτικο σωματείο για την παραπάνω εξέλιξη και περιμένει την απάντηση της διοίκησης της Τελχινίδας.
Οι υπεύθυνοι του συλλόγου, τις τελευταίες ημέρες, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να εξασφαλίσουν τους οικονομικούς πόρους και ένα ανταγωνιστικό για την κατηγορία ρόστερ.
Ωστόσο, το περιορισμένο χρονικό διάστημα που διαθέτει ο σύλλογος προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας, σε συνάρτηση με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο το εγχείρημα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments