Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άμεσα ξεκινάει ο σχεδιασμός της Αναγέννησης

Άμεσα ξεκινάει ο σχεδιασμός της Αναγέννησης

0
Dodekanisos

Αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις της διοίκησης της Αναγέννησης του Έμπωνα με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στο ρόστερ,λ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Επιθυμία του προπονητή είναι να παραμείνει όλοι στην ομάδα και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί και η διοίκηση. Το ιδεατό μοντέλο για τους “πράσινους” είναι να παραμείνει ο ίδιος κορμός και να γίνουν ελάχιστες προσθήκες σε θέσεις που πραγματικά “πονάει” ο σύλλογος.

Την Κυριακή η γιορτή
Από εκεί και πέρα, οι υπεύθυνοι του συλλόγου προετοιμάζονται για την γιορτή – φιέστα επιστροφής της ομάδας σην Α’ Κατηγορία η οποία θα γίνει την προσεχή Κυριακή το απόγευμα στην πλατεία του χωριού. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία για την διοργάνωση διάφορων hapenings τα οποία αποτελούν και την μεγάλη έκπληξη.

-Δεν ξεκίνησαν χθες οι εργασίες τοποθέτησης του νέου τάπητα στο γήπεδο του Έμπωνα. Αιτία, οι άσχημες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών οι οποίες εμποδίζουν τον εργολάβο να κάνει σωστά την δουλειά του. Ο ίδιος ενημέρωσε σχετικά την διοίκηση λέγοντας ότι θα ξεκινήσει όταν οι καιρικές συνθήκες βελτιωθούν σημαντικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments