Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άλλο ένα βαθμό και τελείωσε μαθηματικά

Άλλο ένα βαθμό και τελείωσε μαθηματικά

0
Dodekanisos

Ένα βαθμό μακριά από την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου βρίσκεται η Ρόδος η οποία πέρασε νικηφόρα και από το Παραδείσι, επικρατώντας του τοπικού Κλεάνθη με 2 – 1. Πλέον στις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι και το τέλος της χρονιάς, οι “πράσινοι” θέλουν ένα ακόμα βαθμό για να τελειώσουν και μαθηματικά την υπόθεση τίτλος.

Πριν συμπληρωθεί το 1′ ο Μπίσσα έκανε το 0 – 1 με δυνατό σουτ από καλό σημείο μέσα στη μεγάλη περιοχή. Στο 32′ όμως μετά από σουτ του Κόκα, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καμπούρη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ένας πρώην “πράσινος”, ο Μανώλης Ευγενικός φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1). Ο ίδιος δεν πανηγύρισε καθόλου το τέρμα που σημείωσε. Στο 60′ μετά από σέντρα του Μπίσσα μέσα στην περιοχή, ο Λαζάρου με κεφαλιά έκανε το 1 – 2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κάζας (Λάζος, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαμολαδάς, Μπερετούλης, Καβουκλής, Μπαούρης, Ευγενικός, Κορκίδας, Χαριτάκης, Πελέκης (75’ Χατζησάββας), Κόκας (89’ Θανάρι), Ατσίδης, Αρίφης (66’ Γιαννίκος)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ράντζα, Καντιμοίρης, Σουλάϊ, Κρητικός (46’ λ.τ. Λαζάρου), Τριχάκης, Ρίκα, Αμανατίδης (69’ Νάκκας), Κιοσέογλου (90’ Αλιμερκάϊ), Τσουλάκος, Μπίσσα, Καμπούρης (52’ Δημητριάδης)


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments