Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άλλη μια νίκη για τον ΑΕΡΑ

Άλλη μια νίκη για τον ΑΕΡΑ

0
aera_ippotes1
Dodekanisos
Ακόμα μια νίκη σε φιλικό παιχνίδι σημείωσε σήμερα (Σάββατο) ο ΑΕΡΑ. Η ομάδα του Αφάντου νίκησε στο γήπεδο της τους αξιόμαχους Ιππότες με 3 – 0. Παρά την έκταση στο σκορ, οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλοί ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και φάνηκε ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Ο ΑΕΡΑ πάντως όπως αναμενόταν ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι και περισσότερο στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου και είχε για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του.
Ο Μοσχής στο 14’με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1 – 0 και ο Κατσιδώνης στο 44’ με μια εντυπωσιακή στριφτή κεφαλιά πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ κάνοντας το 2 – 0. Το πιο ωραίο τέρμα όμως απ’ όλα το σημείωσε ο Γιώργου στο 90’ με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δραγάτης (Τσαούσης, Γιαννουκάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Λαουδίκος, Καλογήρου, Κωστάκης, Γιαννακάκης, Μοσχής, Ντάνι, Στεργαλάς, Γιακουμάκης, Τριχιάς, Κυριαζής (Έπαιξαν και οι Καρπαθάκης, Κατσιδώνης, Β. Γιώργου, Ι. Γιώργου, Λαμπρόπουλος, Τσουφλίδης, Πολυμερίδης και Λατσός)
ΙΠΠΟΤΕΣ: Κουμέντος, Μαρίνος, Κουκιαντώνης, Τσέρκος, Λαμπούδης, Ιρίνια, Μάχλης, Εμίρογλου, Λ.Πλαγγέντης, Πολυχρόνης (Έπαιξαν και οι Τράρτζαλος, Αρφαράς, Πλαγγέντης, Νομικός και Δανάς)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments