Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αλέξανδρος Καγιάς: «Θα ήταν προτιμότερο μία ακύρωση της χρονιάς»

Αλέξανδρος Καγιάς: «Θα ήταν προτιμότερο μία ακύρωση της χρονιάς»

0
Dodekanisos

Ο πρόεδρος του ΟΦ Ιστρίου Αλέξανδρος Καγιάς δήλωσε πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και θα ήταν σωστή απόφαση η ακύρωση της χρονιάς, παρά να γίνει επιστροφή στην δράση. Ο ίδιος μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», τόνισε ότι:

«Τα πράγματα θα είναι ασφαλώς πάρα πολύ δύσκολα αν τελικά αποφασιστεί να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα. Από την άλλη η αγωνιστική απραξία είναι ήδη πολύ μεγάλη και από την άλλη νομίζω ότι δεν υπάρχει η άνεση του χρόνου για να τελειώσουν τα πρωταθλήματα ομαλά. Αν ξεκινήσουμε τον Φεβρουάριο πως θα προλάβουμε να τελειώσουμε όλα τα παιχνίδια;».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΟΦΙ πρόσθεσε:
«Θα είναι ένας μεγάλος προβληματισμός πιστεύω για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές διότι από κάποιο σημείο και μετά θα πρέπει να σκεφτούν και τις δουλειές τους. Οπότε είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει θέμα στελέχωσης των ρόστερ, ειδικά στις ομάδες της Β’ και της Γ’ Κατηγορίας. Έχουμε να κάνουμε με ερασιτέχνες και οι προτεραιότητες είναι η οικογένεια και η εργασία και μετά το ποδόσφαιρο. Νομίζω λοιπόν ότι το καλύτερο θα ήταν να μην συνεχίσουμε και να πάμε σε μια ακύρωση της χρονιάς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments