Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου “Ακύρωση της χρονιάς, άνοιγμα των Ακαδημιών”

“Ακύρωση της χρονιάς, άνοιγμα των Ακαδημιών”

0
sintixakis2
Dodekanisos

Την άποψη ότι τα τοπικά πρωταθλήματα θα πρέπει να διακοπούν καθώς δεν είναι εφικτό να επανέλθουμε στην ενεργό δράση εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο πρόεδρος του ΑΣ Χάλκης Μανώλης Συντυχάκης. Ο ίδιος πάντως επεσήμανε πως θα ήταν καλό να επαναρχίσουν έστω οι προπονήσεις των ομάδων. Συγκεκριμένα, μιλώντας για το θέμα αυτό, τόνισε τα ακόλουθα:

«Από τη στιγμή που όλα είναι κλειστά δεν νομίζω ότι μπορούμε σαν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να ζητάμε να παίξουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Κατά τα γνώμη μου δεν θα έπρεπε να ξεκινήσουμε από την αρχή. Έπρεπε να περιμέναμε μέχρι το Νοέμβριο να δούμε την κατάσταση και μετά να πάρουμε αποφάσεις. Από εκεί και πέρα, η αρχή έγινε αλλά τώρα δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Νομίζω όμως ότι θα ήταν σημαντικό να κάναμε έστω προπονήσεις προκειμένου τα παιδιά να μην μείνουν πάρα πολύ πίσω».

Κάνοντας ειδική αναφορά στις Ακαδημίες, επεσήμανε τα εξής:
«Όσο είναι ανοιχτά τα σχολεία δεν βλέπω το λόγο να μην είναι ανοιχτές και οι Ακαδημίες. Πρέπει να αρχίσουν να λειτουργούν πάλι. Να γίνεται θερμομέτρηση των παιδιών, να υπάρχουν αντισηπτικά και να μην χρησιμοποιούνται τα αποδυτήρια. Ότι κάναμε δηλαδή το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή τα παιδιά είναι όλη μέρα μπροστά σε ένα υπολογιστή. Θα ήταν σημαντικό να μπορούν να μπουν στο γήπεδο από τη στιγμή που πηγαίνουν και στο σχολείο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments