Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ακαδημία Ιάλυσου: Αρχή την Δευτέρα – Ποιος ο ρόλος του Μπλάνκο

Ακαδημία Ιάλυσου: Αρχή την Δευτέρα – Ποιος ο ρόλος του Μπλάνκο

0
Φωτογραφία: FC Ialysos Academy / Facebook
Dodekanisos

Η ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΓΑΣ Ιάλυσος θα αρχίσει τις προπονήσεις την προσεχή Δευτέρα (6/9). Σε ανακοίνωση της, η Ακαδημία Ιάλυσου, μέσω Facebook, γνωστοποίησε πως ο Ισμαέλ Μπλάνκο, εντάχθηκε στην προπονητική ομάδα! Ουσιαστικά ο 38χρονος Αργεντινός επιθετικός θα αρχίσει την ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του από την Ακαδημία του Ιάλυσου. 

Έχοντας μία «πλούσια» καριέρα να τον ακολουθεί (Κολόν, Ολίμπο, ΑΕΚ, Μπαρσελόνα Ισημερινού, μεταξύ άλλων), ο Μπλάνκο αποτελεί ένα πρότυπο για τα νεαρά παιδιά. Οι γνώσεις του, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που θα αναλάβει να «τρέξει», είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει αρκετά τους νεαρούς αθλητές. 

Όσον αφορά τους τερματοφύλακες, ο κ. Γ. Δατσέρης θα αναλάβει την προπόνηση, την αναβάθμιση και την αξιοποίησή τους. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Η νέα χρονιά που αρχίζει τη Δευτέρα μας βρίσκει πανέτοιμους και αισιόδοξους! Έχουμε δε, τη χαρά και την τιμή να εντάξουμε στο προπονητικό μας team ένα σημαντικό άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Ο οποίος ξεκινάει την προπονητική του διαδρομή από την Ακαδημία μας. Ο Ismael Blanco δε χρειάζεται συστάσεις. Η ποδοσφαιρική του διαδρομή άλλωστε μιλάει από μόνη της! Σεμνός σαν άνθρωπος, με τεράστια γνώση και εμπειρία στο χώρο, είναι έτοιμος να προσφέρει στα νέα παιδιά του νησιού μας! Ήδη σε συζητήσεις με το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας, βρέθηκε ο τρόπος αξιοποίησής του! Σε συνεργασία με τους υπόλοιπους προπονητές μας από φέτος θα παρέχουμε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, ενισχυτικές εξατομικευμένες προπονήσεις, πρόγραμμα που θα αναλάβει να τρέξει ο Ismael Blanco.
Ομοίως για τους τερματοφύλακες μας ο εξαιρετικός προπονητής τερματοφυλάκων κ. Γ. Δατσέρης θα προσθέσει τη δική του εμπειρία και ικανότητα στη συνεχή αναβάθμιση της Ακαδημίας μας! Ευχόμαστε σε όλες τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ελλάδας, μια δημιουργική και κυρίως… γεμάτη χρονιά!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments