Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Αύξηση εμβολιασμών αλλά και αύξηση κρουσμάτων και θανάτων!

Αύξηση εμβολιασμών αλλά και αύξηση κρουσμάτων και θανάτων!

0
Dodekanisos

Τα επίπεδα αιχμής, πριν την πολιτική εμβολιασμών και lockdown, πλησιάζουν και πάλι (στην Αμερική) τα κρούσματα και οι θάνατοι από κορωνοϊό! Είναι κάτι που επισημαίνεται σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που δημοσιεύει το humansarefree.

Σύμφωνα με τα USA Facts, ο μέσος όρος των επτά ημερών για τα κρούσματα ήταν 136.636 και 1.000 για τους θανάτους στις 23 Αυγούστου 2021. Στο αποκορύφωμα του νέου ιού, στις 9 Ιανουαρίου, πριν ξεκινήσει η καμπάνια μαζικού εμβολιασμού και μετά από σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο των περιοριστικών μέτρων, υπήρξε μέσος όρος επτά ημερών 249.501 κρούσματα και 3.340 θάνατοι. Ο μέσος όρος των επτά ημερών στις 23 Αυγούστου 2020, για τα κρούσματα, ήταν 40.408 και 962 θάνατοι.

Ορισμένοι ιατρικοί επαγγελματίες αμφισβητούν εάν οι κυβερνητικές ενέργειες έθεσαν σε κίνδυνο τη φυσική ανοσία αγέλης. Η ανοσία της αγέλης εμφανίζεται όταν αρκετά άτομα σε έναν πληθυσμό έχουν αντισώματα έναντι παθογόνου παράγοντα από προηγούμενη λοίμωξη, ώστε η πιθανότητα να μολυνθεί (και να μεταδοθεί) ο παθογόνος παράγοντας να μειωθεί σημαντικά. Το φαινόμενο θα επηρεάσει άτομα που είχαν μολυνθεί προηγουμένως, καθώς και άτομα που δεν είχαν εκτεθεί ποτέ. Σύμφωνα με την κλινική Mayo, το 70 τοις εκατό του πληθυσμού θα έπρεπε να αναρρώσει από τον ιό για να επιτευχθεί ασυλία αγέλης. Ωστόσο, ο Anthony Faucy, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Joe Biden, απέρριψε την ιδέα της φυσικής ανοσίας .Σε μια συνέντευξη του στο Yahoo News τον Οκτώβριο, ο Fauci είχε πει, «ειλικρινά αυτό είναι ανοησία και όποιος γνωρίζει τίποτα για επιδημιολογία θα σας πει ότι αυτό είναι και πολύ επικίνδυνο».

Η μεγάλη διακήρυξη Barrigton

Εβδομάδες πριν από τη δήλωση του Fauci σχετικά με την ανοσία της αγέλης, τρεις καθηγητές ιατρικής σχολής που θεωρούνται ειδικοί παγκόσμιας κλάσης στην επιδημιολογία δημοσίευσαν τη Διακήρυξη Barrington. «Καθώς αυξάνεται η ανοσία στον πληθυσμό, ο κίνδυνος μόλυνσης για όλους – συμπεριλαμβανομένων των ευάλωτων – μειώνεται», έγραψαν ο Martin Kulldorff, από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, η Sunetra Gupta, από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ο Jay Bhattacharya από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. «Γνωρίζουμε ότι όλοι οι πληθυσμοί θα φτάσουν τελικά στην ανοσία της αγέλης – δηλαδή στο σημείο στο οποίο το ποσοστό των νέων λοιμώξεων είναι σταθερό – και ότι αυτό μπορεί να βοηθηθεί από ένα εμβόλιο (αλλά δεν εξαρτάται από αυτό)». Η δήλωσή τους έχει υπογραφεί από 850.000 επιστήμονες ιατρικής και δημόσιας υγείας και ιατρούς.

Εμβόλια και …αύξηση κρουσμάτων

Τα κρούσματα άρχισαν να αυξάνονται τον Ιούλιο, επτά μήνες μετά τη δωρεάν διανομή των εμβολίων σε εκατομμύρια Αμερικανούς υπό άδεια έκτακτης ανάγκης. Αρχικά, διανεμήθηκαν σε όσους κινδυνεύουν περισσότερο να πεθάνουν από τον ιό, στους ηλικιωμένους, στους ανθρώπους που ζουν σε γηροκομεία και στους χρόνιους ασθενείς. Οι εργαζόμενοι σε ενήλικες υγειονομικής περίθαλψης όλων των ηλικιών είχαν επίσης προτεραιότητα. Τα κρούσματα μειώθηκαν δραματικά μεταξύ του Ιανουαρίου και του Μαρτίου και πολλά κράτη έληξαν τα lockdown και τις εντολές μάσκας μέχρι τον Ιούνιο.

Στις 10 Μαΐου, η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ενέκρινε τη χρήση έκτακτης ανάγκης του εμβολίου για παιδιά ηλικίας μόλις 11. Σε μια δήλωση της, η διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ Rochelle Walensky αναγνώρισε ότι τα παιδιά έχουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα αλλά σύστησε όλοι να κάνουν εμβόλια λόγω “σπάνιων, τραγικών περιπτώσεων παιδιών που πεθαίνουν”. Ένα διαδικτυακό φόρουμ γονέων στις 30 Αυγούστου από το TruthforHealth.org, έναν νεοσύστατο μη κερδοσκοπικό οργανισμό πληροφοριών γιατρών και επιστημόνων που δεν λαμβάνει χρηματοδότηση από οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης ή φαρμακευτικές εταιρείες, επεσήμανε ότι τα εμβόλια για τα παιδιά είναι περιττά και ακόμη και μη ασφαλή.

Άρχισε ο πανικός με φόντο …τις ενισχυτικές δόσεις…

Αφού άρχισαν να αυξάνονται ξαφνικά οι αριθμοί των κρουσμάτων και οι θάνατοι, άρχισε ο πανικός. Ο Fauci, η Δρ Rochelle Walensky, διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και ο Δρ Vivek Murthy, ο Αμερικανός Χειρουργός, πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου στις 18 Αυγούστου για να δηλώσουν ότι θα χρειαστούν ενισχυτικές δόσεις για όλους τους εμβολιασμένους ενήλικες τους επόμενους μήνες.
«Έχοντας αναθεωρήσει τα πιο πρόσφατα δεδομένα, είναι τώρα η ώρα να καταρτίσουμε ένα σχέδιο για ενισχυτικές δόσεις», δήλωσε ο Murthy και πρόσθεσε: «Αυτό πιθανότατα οφείλεται στην εξασθένηση της ανοσίας και στη παραλλαγή δέλτα». Ο Fauci αναγνώρισε ότι δεν υπάρχουν δεδομένα που να υποστηρίζουν την ιδέα ότι μια ενισχυτική δόση μπορεί να μειώσει τη μετάδοση. «Δεν το γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή», είχε πει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments