Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αγχωτική νίκη στ’ Αφάντου

Αγχωτική νίκη στ’ Αφάντου

0
aera vati
Dodekanisos

Ίδρωσε κυριολεκτικά ο ΑΕΡΑ μέχρι να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη απέναντι στον Διαγόρα Βατίου τον οποίο κέρδισε τελικά με 1-0, γκολ που μπήκε λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα στο 86΄.Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν μέτριο αλλά πρέπει να δεχτούμε πως και οι δύο ομάδες αναζήτησαν την νίκη, όμως με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά. Ο ΑΕΡΑ προσπάθησε να αναπτύξει το παιχνίδι του από τα πλάγια και ενίοτε στον άξονα αλλά στην τελική προσπάθεια τις επιλογές των παικτών τις διέκρινε η επιπολαιότητα. Από την πλευρά του ο Διαγόρας Βατίου είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, με σπουδαία αλληλοκάλυψη και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του να μπουν με αξιώσεις στην περιοχή και να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Αναστασά. Το άγχος ήταν φανερό στους ερυθρόλευκους όσο ο χρόνος κυλούσε και το γκολ δεν ερχόταν. Στο δεύτερο μέρος η πίεση των γηπεδούχων ήταν ασφυκτική αλλά χωρίς ουσία, όμως οι φιλοξενούμενοι, που πήραν άριστα στην αμυντική λειτουργία, απαλλαγμένοι από το άγχος αναζητούσαν το γκολ με τον Παπαδόπουλο μέσα από τις αντεπιθέσεις. Το χρυσό γκολ της νίκης και των τριών βαθμών πέτυχε ο Κατσιδώνης στο 86΄ με κοντινό πλασέ μετά από σύγχιση που δημιουργήθηκε μπροστά στην εστία του Αναστασά.
Διαιτησία Πατσιόπουλος-Καλκαβούρας-Μπερδεμπές.
ΑΕΡΑ: Δαρτζέντας, Γιαννακάκης(46΄λ.τ. Φωτεινής), Δανάς, Κατσιδώνης, Γαργάλης, Πολυμερίδης(64΄Λυριστής Θ.), Τσετιροκλής, Νικολής(46΄Πλύγκος), Τριχιάς, Λυριστής Μιχ., Κανάτας
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Γιαννακόπουλος, Μοσχής(87΄ Χατζησάββας), Ζωάννου, Ζερβός, Ζουρούδης, Ντόστι, Μοσκιού, Κώστας, Παπαδόπουλος, Παπουρδάνος Αθ.
-Ο αριθμός 2255 είναι ο τυχερός της λαχειαγοράς που διοργάνωσε η διοίκηση του ΑΕΡΑ με δώρα ένα iphone 5s. Η κλήρωση έγινε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Διαγόρα Βατίου. Οι «κόκκινοι» θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους συμμετείχαν και για μια ακόμα φορά στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments