Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αγκαλιά με την παραμονή!

Αγκαλιά με την παραμονή!

0
ippotes evagoras
Dodekanisos

Σημαντική νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να αγκαλιάσουν την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία, πέτυχαν οι Ιππότες οι οποίοι επικράτησαν με 2 – 0 του Αντίμαχου σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο σημείωσαν και τα δυο τους τέρματα. Στο πρώτο, έγινε ένα παιχνίδι κέντρου περισσότερο και η υπεροχή ήταν μοιρασμένη.
Τα γκολ
Στο 57’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλιάϊ και προσωρινή απόκρουση του Φεσσάρα, ο Πλαγγέντης πήρε το ριμπάουντ και από κοντά με πλασέ πέτυχε το 1 – 0
Στο 75’ ο Αγγελάκης έκανε σουτ και η μπάλα αφού κόντραρε σε αμυνόμενους κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το τελικό 2 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Παπαγιαννίδης (Καρκαλιανίδης, Β. Στεφανάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Ζωγράφος, Ντούσκου, Σότα, Μαρίνος (46’ Σιαπέρας), Αγγελάκης (80’ Πουλλάς), Κοκιαντώνης, Χατζημιχαήλ, Ταφάνι, Ελ. Πλαγγέντης, Αλϊάι, Φιάμπολης (70’ Κ. Πλαγγέντης)
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Φεσσάρας, Συνεσίου Ν., Καράλιαμης, Πέτκας, Βακουφτσής, Μποϊλης (27’ λ.τ. Συνεσίου Γ.), Χατζησεβαστός, Ζερβός, Φορτσέτι, Μπίλλης, Ατσαλάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments