Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πέρασε από τη Νίσυρο ο Ευκλής

Πέρασε από τη Νίσυρο ο Ευκλής

4
7
Dodekanisos

Νικηφόρα πέρασε από τη Νίσυρο ο Ευκλής σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί δημιουργώντας ορισμένες φάσεις με πρωταγωνιστή τον Φωτεινή. Δεν κατάφεραν όμως να σημειώσουν γκολ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει 0 – 1. Στην επανάληψη, η ομάδα της Σορωνής μπήκε και πάλι πιο δυνατά και κατάφερε να σημειώσει και ένα δεύτερο τέρμα ( 0 – 2) με το οποίο ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα για τους Νισύριους οι οποίοι έπαιζαν και με ελλείψεις και ήταν φανερό πως δεν μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Άλλο ένα τέρμα που ήρθε λίγο πριν από το φινάλε, ήταν απλά το «σφράγισμα» της νίκης για τον Ευκλή.
Το 0 – 1 πέτυχε ο Αποστολόπουλος στο 65’ με σουτ από καλό σημείο μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στο 64’ ο Παναγιώτου «έπιασε» ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα να «καρφωθεί» στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0 – 2. Στο 87’ ο Ευκλής κέρδισε πέναλτι (με τον Φράγκο) το οποίο εκτέλεσε ο Παπάς και διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πολυβώτης «κατέβηκε» να αγωνιστεί με τερματοφύλακα τον Χαρτοφύλη ο οποίος τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται ως μέσος λόγω ασθένειες του Ορσάρη.
Παράπονα από τη διαιτησία του Κώστα Καραγιάννη (Ροδίτης, Φασουλάρης) έχει ο Πολυβώτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Χαρτοφύλης, Πεϊμανίδης, Χαρίτος, Β. Χατζηνικολάου, Κουκουβίνος, Χασαπλαδάκης, Δερμιτζάκης, Φωτεινής, Κάκιας, Β. Δ. Χατζηνικολάου, Κάσδαγλης (61΄Σφακιανός )
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Παπαστεργής, Σαββάκης, Παναγιώτου, Καρακόπουλος, Παπάς, Σχοινάκης, (64΄Φράγκος), Κούρλιος, Αποστολόπουλος,(86΄ Μαριεττής), Μπερετούλης (83΄ Μαχμουτάι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
νισυρος
νισυρος
10 years ago

ο κυριος καραγιαννης στο 2ημιχρονο ηταν πολυ αδικος προς την ομαδα του πολυβωτη χαρισε πολλες καρτες στον Ευκλής και σφυρουσε με το παραμικρο θα παρακαλεσω την επομενη φορα τον κυριο καραγιαννη να παει να σφυραει αγωνες γυνεκων γιατι μονο αυτο μπωρει να κανει …. ΣΥΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΚΛΗ …!!!

ultras nisyros
ultras nisyros
10 years ago

φιλε “νισυρος” θα συμφωνησω μαζι σου οσο αφορα την διαιτησια…αρκετα λαθη…ελπιζω να ηταν απλα μια κακη μερα του διαιτητη και να μην ξανασυμβει…αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο που χασαμε…θα μπορουσαμε να κανουμε κατι καλυτερο βεβαια αλλα δεν τα καταφεραμε…ηττα στην νισυρο μετα απο 2 χρονια…δεν πειραζει συνεχιζουμε δυναμικα!!συγχαριτηρια στην ομαδα του Ευκλη και καλη συνεχεια!!

νισυρος
νισυρος
10 years ago

δεν ειπα οτι φταιει η διαιτησια που χασαμε αλλα επαιξε πολλοι συμαντικο ρολο για το αποτελεσμα του αγωνα δυο παικτες του Ευκλη τουλαχιστον επρεπε να αποβληθουν και πολλοι αλλοι να παρουν καρτα για θεατρο!!! αλλα οτι και να πουμε τωρα το παιχνιδι τελιωσε αλλα μακαρι η διαιτησια μην χαντακοση καμια αλλη ομαδα !!

ultras nisyros
ultras nisyros
10 years ago

συμφωνω μαζι σου…απλα σου λεω οτι θα μπορουσαμε να παιξουμε καλυτερα…