Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άγιος Γεώργιος: “Κωμωδία δίχως τέλος!”

Άγιος Γεώργιος: “Κωμωδία δίχως τέλος!”

0
Dodekanisos

Άλλη μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας με αφορμή αυτή τη φορά την ποινή στον τερματοφύλακα Δημήτρη Καραγιάννη εξέδωσε η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα εξής:

“Το θέατρο του παραλόγου! Αφού γίναμε μάρτυρες σφαγιαστικής διαιτησίας μέσα στο ίδιο μας το γήπεδο από τον κ. Ατσικνούδα και τους βοηθούς του, η κωμωδία δυστυχώς είχε και συνέχεια…
Με έκπληξη μας σήμερα μάθαμε ότι το “κομπλεξικός” θεωρείτε υβριστική συμπεριφορά και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Καραγιάννης τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές επειδή είχε το… θράσος ως αρχηγός να διαμαρτυρηθεί προς τον διαιτητή για τις αποφάσεις που πήρε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αδίκησαν καταφανέστατα την ομάδα μας.
Με την ίδια ευαισθησία που ο εν λόγο διαιτητής έβγαλε την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας, Ανδρέα Γεωργά “έτρεξε” να γράψει στο Φύλλο Αγώνα την… βρισιά του τερματοφύλακα μας η οποία τιμωρήθηκε τόσο βαριά.

Θα θέλαμε να μάθουμε ποια είναι η τιμωρία του κ. Ατσικνούδα, γιατί βλέπουμε ότι ορίστηκε να διευθύνει παιχνίδι κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο, θέτοντας σε κίνδυνο κι άλλη ή άλλες ομάδες με παρόμοια διαιτησία του.

Άραγε ο παρατηρητής διαιτησίας τι έγραψε στην έκθεση του για τον διαιτητή και τους βοηθούς του; Υπάρχει τιμωρία για αυτούς τους κύριους που κλέβουν με το έτσι θέλω τον ιδρώτα ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ή μόνο το “κομπλεξικός” τιμωρείται; Ελπίζουμε σε μια δίκαιη και για τις δύο ομάδες διαιτησία στο αυριανό παιχνίδι και για ακόμη μια φορά καλούμε τον κόσμο μας να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο Μαλώνας και να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μέσα σε κόσμια πλαίσια, μη απαντώντας σε τυχόν προκλήσεις”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments