Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αγγλική νίκη του Άρη Αρχαγγέλου

Αγγλική νίκη του Άρη Αρχαγγέλου

0
aris endekada
Dodekanisos

Με σκορ (5-3) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Άρη Αρχαγγέλου με αντίπαλο τον Αστέρα Μασσάρων στο γήπεδο Αρχαγγέλου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ά κατηγορίας Δωδεκανήσου Βlue star Ferries. Oι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού επιβάλλοντας τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό. Το σκόρ άνοιξε μόλις στο 3′ ο Μάλλιος με κοντινό πλασέ έπειτα από ασταθής απόκρουση του γκολκίπερ Δημητρίου. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να …πυροβολούν την εστία του Αστέρα με «δράστες» τους Φράγκο, Κοντόγιαννο και Μάλλιο, για να έρθει στο 34′ το δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Μάριο Μπαιρακτάρη. Εκμεταλλεύθηκε τις κόντρες και με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Δημητρίου για να κάνει το 2-0. Η ομάδα του Αρχαγγέλου όμως δεν έμεινε εκεί καθώς τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 37′ ο Μάλλιος έκανε την σέντρα στον επερχόμενο Μπαιρακτάρη και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε με κοντινό πλασέ να κάνει το 3-0, αποτέλεσμα με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο Αστέρας ανέβηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κέρδισε μονομαχίες όμως στο 55′ ο Μάλλιος με εξαιρετική ατομική προσπάθεια πέρασε και τον τερματοφύλακα και πέτυχε το 4-0, σκορ που δεν διατηρήθηκε για πολύ καθώς στο 58′ ο Δεληγιάννης έκανε ένα σουτ η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μαρκόπουλος με κοντινό πλασέ μείωσε σε 4-1. Στο 74′ ο Άρης διεύρυνε το προβάδισμα του με τον Μπαιρακτάρη να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την συρτή σέντρα του Μάλλιου και από κοντινή απόσταση να κάνει το 5-1. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα η ομάδα των Μασσάρων να ανέβει και να μειώσει σε 5-2 με τον Μαρκόπουλο, για να έρθει στο 90′ ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παπαγιαννίδης με «βοηθούς» του τους Καρκαλιανίδη και Μαυρουδή.
Φάσεις και γκόλ
3′ Σουτ του Φράγκου ασταθής απέκρουση του Δημητρίου,στην επαναφορά ο Μάλιος πέτυχε το 1-0.
6′ Τετ-τα-τετ του Φράγκου απομάκρυνε με τα πόδια ο Δημητρίου.
15′ Μεγάλη μπαλιά του Πελέκη , κρεμαστό πλασέ του Μπαιρακτάρη η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
20′ Κοντινή κεφαλιά του Κολιοκώστα, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Αστέρα.
22′ Ωραίο σουτ του Κοντόγιαννου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
34′ Η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Μπαιρακτάρη και αυτός με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-0
37’Σέντρα του Μάλλιου, σουτ από κοντινή απόσταση του Μπαϊρακτάρη 3-0.
55′ Τετ-τα-τετ του Μάλλιου 4-0.
58′ Σουτ του Δεληγιάννη η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μαρκόπουλος έκανε το 4-1 και τους φιλοξενούμενους.
70′ Τεράστια ευκαιρία από τον Μάλλιο ο οποίος αστόχησε προ κενής εστίας.
74′ Παράλληλη του Μάλλιου πλασέ του Μπαιρακτάρη 5-1.
76′ Σέντρα του Χατζησάββα κεφαλιά του Μάλιου λίγο άουτ.
77′ Πλασέ του Μαρκόπουλου μετά από «κλέψιμο της μπάλας 5-2.
90’Λάθος γύρισμα του Κωστάκη το οποίο εκμεταλλεύθηκε ο Μαρκόπουλος για το 5-3.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΆΡΗΣ: Καραγιάννης, Κρομμύδας, Χατζησάββας, Πομπού (59′ Λαμπριανός), Πελέκης, Κοντόγιαννος, Γκίκας (52’Κωστάκης), Φράγκος (75′ Κολιάδης), Κολιοκώστας, Μπαιρακτάρης, Μάλλιος
ΑΣΤΕΡΑΣ: Δημητρίου,Σκούμπρος (11’ Κυριακάκης), Λαουδίκος (76’Σκυλαράκης Σ.), Κιλασίν Χ, Κιλασίν Ε., Λαγοπάτης, Μπαιρακτάρης, Σκυλαράκης, Μίρτσεφ, Μουσακίνιας (46’Μαρκόπουλος), Δεληγιάννης

Αλέξανδρος Σιδερής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments