Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Aγχωτικό τρίποντο για τον Ορφέα

Aγχωτικό τρίποντο για τον Ορφέα

0
Dodekanisos

Τη νίκη με σκορ (1-0) επί του ΑΣ Τήλος πανηγύρισε ο Ορφέας και ανέβηκε στους 13 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Παράπονα για την δαιτησία από τους φιλοξενούμενους.

Ισοροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας. Με την συμπλήρωση 20′ λεπτών η Τήλος ανέβασε την απόδοση της και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 20′ για την Τήλο με το σουτ του Θεοδοσίου, από το ύψος της μικρής περιοχής να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Δραγατάκη. Στο 30′ ο Ορφέας έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αυγουστάκη, ο Τσακίρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα αουτ. Πέντε λεπτά αργότερα η Τήλος έχασε σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Δραγατάκης απομάκρυνε με τα πόδια το σουτ του Θεοδοσίου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν πολύ κακό. Πάντως στο 60′ μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Τσοβαλίν έκανε την σέντρα και ο Λούκισσας με κοντινό πλασέ, άνοιξε το σκορ για τον Ορφέα (1-0). Στο 89′ ο Ηρακλής Σακελλάρης μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Δραγατάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής της συνάντησης ακύρωσε το γκολ, καθώς ο ποδοσφαιριστής της Τήλου μετά από μία κόντρα βρήκε την μπάλα με το χέρι. Στην συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι “φωνάζουν” για πέναλτι στον Ηρακλή Σακελλάρη. Ο διαιτητής Ατσικνούδας απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Σακελλάρη Κ για έντονες διαμαρτυρίες. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο Ορφέας πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ατσικνούδας με βοηθούς τους κ. Μαυρουδή και Πλάτση.

Συνθέσεις:

OΡΦΕΑΣ: Δραγατάκης, Τσακίρης, Μαντάρ (14′ Μπαδιεριτάκης) (85′ Μόσχου), Τσικούρης, Αντωνιάδης, Τσοβαλίν, Αυγουστάκης (61′ Κόττορος), Ντουμισλάρι, Καμπούρης, Κόκας, Λούκισσας (94′ Μilo).

TΗΛΟΣ: Xατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κ, Οικούτας, Χριστοφής, Καλλιτζάκης, Σακελλάρης Η, Agolli, Θεοδοσίου (Σακελλάρης Κ), Οικονόμου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments