Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αγχωτική νίκη για την ΑΕ Κατταβιάς

Αγχωτική νίκη για την ΑΕ Κατταβιάς

0
Dodekanisos

Με κορυφαίο το νεαρό τερματοφύλακα Ηλία Τσαβαρή, ο ΑΟ Σύμης ηττήθηκε με 1 – 0 από την ΑΕ Κατταβιάς σε αγώνα που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας (1ος όμιλος). Οι γηπεδούχοι αν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την έναρξη του αγώνα, ήταν φλύαροι επιθετικά αλλά βρήκαν απέναντι τους έναν πιτσιρικά τερματοφύλακα που είχε εξαιρετική απόδοση. Δεν είναι τυχαίο το ότι στο τέλος όλοι, συμπαίκτες και αντίπαλοι του έδωσαν συγχαρητήρια.

Οι παίκτες του Μανώλη Φραντζή δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ νωρίτερα αλλά στην τελική επιλογή, είτε ο Τσαβαρής απόκρουε είτε ήταν άστοχοι. Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται καλά την αμυντική λειτουργία και να βγαίνουν μπροστά με αντεπιθέσεις, ενώ στο 56’ «άγγιξαν» την ισοφάριση με τον Τσίκκη.

Το γκολ
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (στο 46’), ο Μαίλης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, δεν μπόρεσαν να διώξουν οι αμυντικοί και ο Ανανιάδης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου (Διακοφιλιππής, Καλκαβούρας)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Ανανιάδης, Στεφανάκης, Μαίλης, Σαλαμαστράκης, Μαριεττάκης, Κουλιμπαλί (81’ Τσακμακίδης), Δράκος (90’ Τσίρκος), Νασσόπουλος, Μήτρου (64’΄Ντούπης)
ΑΟ ΣΥΜΗΣ: Τσαβαρής Ηλίας, Τσαουσέλης, Μεγαλούδης (72’ Δαμόντε), Μπερζέστα, Καραγιάννης, Ζουρούδης, Καραβαίλης (83’ Καψής Φιλήμονας), Ράπι Α., Στεφάνου Α. (46’ Χόκσα), Ράπι Γκ., Τσίκκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments