Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Οι θρυλικοί «χαρλεάδες» στη Ρόδο!

Οι θρυλικοί «χαρλεάδες» στη Ρόδο!

0
Dodekanisos

Άλλο ένα event αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η οργανωτική επιτροπή του Rhodes Circuit υποδέχεται το μεγαλύτερο club μοτοσυκλετιστών της Ελλάδας, που δεν είναι άλλο από αυτό της Harley Davidson. Πάνω από 50 «Χαρλεάδες» με τις πανέμορφες μοτοσυκλέτες τους θα βρεθούν στο πανέμορφο νησί της Ρόδου το τριήμερο 25 με 28 του Μάη. Η Οργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit μαζί με τους Ρόδιους λάτρεις των δίτροχων Rolls Royce, τους ετοιμάζει «ιπποτική» υποδοχή ανοίγοντας για τα καλά το κεφάλαιο «τουρισμός υψηλού επιπέδου» στο νησί με μια ακόμα εντυπωσιακή εκδήλωση βασισμένη στη μηχανοκίνητη φιλοσοφία.

Οι Ροδίτες, αλλά και οι τουρίστες, που θα βρεθούν εκείνο το τριήμερο στο νησί θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν από κοντά τις απίστευτες Harley Davidson, που έχουν φανατικούς φίλους και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Στην πατρίδα μας δε το club τους είναι το πιο παλιό, το πιο πολυπληθές και το πιο ενεργό από κάθε άλλο του είδους του. Οι ιδιοκτήτες των Harley χαρακτηρίζονται για την αγάπη τους που δείχνουν στις μοναδικές αυτές μοτοσυκλέτες.
Στόχος όλων στο σμαραγδένιο νησί είναι ο κόσμος, που θα έρθει να θαυμάσει τις ντίβες της ασφάλτου, να ξεπεράσει τις 50 χιλιάδες – ρεκόρ που κατέχει το Test Event με τα Super Cars της SpeedSector από τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει τις προσπάθειες για την αναβίωση του Rhodes Circuit, καθώς ο Περιφερειάρχης κ. Γεώργιος Χατζημάρκος έχει αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια υποστηρίζοντας θερμά όλες τις εκδηλώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο νησί. Φυσικά ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Rhodes Circuit κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, θα υποδεχθεί με ιδιαίτερη χαρά τους αναβάτες των Harley και ήδη καταστρώνει με τους ανθρώπους της Επιτροπής, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, εκδηλώσεις υποδοχής του Θρυλικού Club.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αρωγοί στην εκδήλωση του Rhodes Circuit, είναι οι Ρόδιοι φίλοι της Harley Davidson. Μάλιστα πολλοί από αυτούς είναι ιδιοκτήτες των εντυπωσιακών αυτών μοτοσυκλετών και θα δώσουν το παρών, ως συμμετέχοντες στην όλη εκδήλωση. Σύντομα θα ανακοινωθούν η διαδρομή των αναβατών καθώς και τα σημεία στα οποία θα μπορούν οι φίλοι των μοναδικών αυτών μηχανικών δημιουργημάτων να θαυμάσουν από κοντά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments