Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αγχώθηκε αλλά κέρδισε ο Απόλλωνας Καλυθιών

Αγχώθηκε αλλά κέρδισε ο Απόλλωνας Καλυθιών

0
Dodekanisos

Μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της ‘Α Κατηγορίας πανηγύρισε ο Απόλλωνας Καλυθιών, ο οποίος επικράτησε με σκορ (3-2) της Δόξας Καρδάμαινας στο γήπεδο των Καλυθιών. Χάτ – τρικ πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Παναγιώτης Μαθιός.

Οι “κυανοκίτρινοι” ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και στο 28′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, χάρις σε ένα πολύ ωραίο μονοκόμματο σουτ του Παναγιώτη Μαθιού, έπειτα από σέντρα του Τάσου Παλάζη. Στην επανάληψη οι παίκτες του Χρυσόστομου Χάσταλη μπήκαν “φουριόζοι” στον αγωνιστικό χώρο και σε διάστημα οκτώ λεπτών κατάφεραν να πετύχουν ακόμα δύο τέρματα. Αρχικά στο 54′ ο Μαθιός ανατράπηκε από τον Τάλλαρο και ο διαιτητής της συνάντησης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο παθών, ο οποιός πέτυχε το 2-0. Στο 61′ μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Απόλλωνα, ο Παλάζης “σέρβιρε” ένα ακόμα γκολ στον Μαθιό για το 3-0. Στην συνέχεια και μετά την επίτευξη και του 3-0 οι γηπεδούχοι κατέβασαν τους ρυθμούς με αποτέλεσμα να “βάλουν” και πάλι την Δόξα στο παιχνίδι. Στο 72′ ο Παναγιώτου εκμεταλέυτηκε το λάθος της άμυνας και από κοντά μείωσε σε 3-1, ενώ στο 85′ ο Οικονόμου με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Συνθέσεις: 

AΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ροδίτης, Σαχίνης (46′ Διακουράκης), Νικολός (68′ Ταντίκης), Κυρίτσης, Φυλακούρης, Σαββούλης, Φλεβάρης, Παλάζης, Καντιμοίρης (81′ Γεωργιάδης), Μαθιός (68′ Κάλτσης), Χατζηβαλσάμης.

ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Γιακούμαρος, Μαύρος, Κουρζής, Χατζηπαναγιώτης (46′ Χαντάκαρος), Κατσαρός (64′ Παναγιώτου), Κάτση, Τάλλαρος (64′ Οικονόμου), Λαμάι (76′ Παντελής), Χατζηαντωνίου, Πης Γ, Κόκκαλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments