Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Kυανέρυθρη” απόδραση με δράστη τον Γιόνδη

“Kυανέρυθρη” απόδραση με δράστη τον Γιόνδη

0
Dodekanisos

Με τον Αντώνη Γιόνδη να πετυχαίνει δύο γκολ, ο Διαγόρας κατάφερε να “αποδράσει” με σκορ (0-2) από την δύσκολη έδρα του Ιωνικού και να φτάσει στους 14 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα. Στην αντίπερα όχθη οι Νικαιώτες δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και μοιραία γνώρισαν μια ακόμα ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι:

Ο Διαγόρας μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στο 25′ ο Σουάνης διεκδίκησε την μπάλα έξω από την περιοχή του Ιωνικού, αυτή έφτασε στον επερχόμενο Γιόνδη και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κάνουν δύο τα τέρματα τους πριν από το τέλος του ημιχρόνου, όμως δεν είχαν σωστές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε ίδιο. Οι παίκτες του Διαγόρα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε την υπόθεση νίκη. Στο 56′ μετά από βαθιά μπαλιά, ο Γιόνδης κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ιωνικού και με ωραίο τελειώμα διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε τίποτα με αποτέλεσμα ο “γηραιός” να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη που τον ανεβάζει στους 14 βαθμούς, δύο λιγότερους από την προτωπόρο Προοδευτική, έχοντας εκτίσει και το ρεπό του.

Το φίλμ του αγώνα:

14′ Ο Γεωργίου έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Κουρεπίνη, παρόλα αυτά ο τερματοφύλας του Ιωνικού έδιωξε σε κόρνερ.

18′ Ο Σουάνης έσπασε την μπάλα στον Βελλίνη ο οποίος έβγαινε μόνος του απέναντι στον Κουρεπίνη, αλλά ο Κωστούλας πρόλαβε τον επιθετικό του «γηραιού» και αποσόβησε τον κίνδυνο.

21′ Ο Γεωργίου πάτησε περιοχή έκανε το παράλληλο γύρισμα, όμως το σουτ του Βελέτη κατέληξε άουτ. Ο μέσος του Διαγόρα πιεζόταν από τον Πατσατζόγλου.

25′ Ο Σουάνης πίεσε τον Κωστούλα και του έκλεψε την μπάλα και ο Γιόνδης ολομόναχος απέναντι στον Κουρεπίνη έγραψε το 0-1. Διαμαρυρίες για φάουλ του Σουάνη από τους γηπεδούχους.

44′ Γεωργίου βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι αλλά ο αμυντικός του Ιωνικού τον πρόλαβε πριν εκτελέσει τον Κουρεπίνη.

45′ Ο Σουάνης τροφοδότησε τον Γεωργίου, εκείνος για ακόμα μια φορά άργησε να πλασάρει από κοντά με τον Κωστούλα να τον ανακόπτει και πάλι.

56′ Ο Γιόνδης κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ιωνικού, έγινε δέκτης της μπάλας και από κοντά με πλασέ νίκησε τον Κουρεπίνη δίνοντας προβάδισμα ασφαλείας στον Διαγόρα.

Συνθέσεις:

IΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Κωστούλας, Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Πατσατζόγλου (77′ Σικαλιάς), Καλτσάς (56′ Zαγοριανός), Πλάκας (59′ Γεωργόπουλος), Μπάτσι, Νικολέττος, Τζουμάκης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος (29′ Μπουρλάκου), Προβατίδης, Παυλίδης, Ρούνιτς, Γεωργίου (87′ Ούγκο), Σουάνης (75′ Καρπαθάκης), Γιόνδης (90′ Παναγιωτίδης), Βελλίνης, Βελέτης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments