Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αγχώθηκε αλλά κέρδισε η Αδελφοσύνη

Αγχώθηκε αλλά κέρδισε η Αδελφοσύνη

0
Dodekanisos

Αγχωτική νίκη με σκορ 4-3 επί των Ιπποτών πήρε η Αδελφοσύνη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Ηλία Λοίζου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και με δράστες τους Μιχάλη και Κώστα Παπαδόπουλο κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα τέρματα στα πρώτα 45′.

Μόλις στο 6′ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Μάκη Συμεωνίδη, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, πέρασε και τον τερματοφύλακα Μοσκιού, και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 11′ ο Κώστας έκανε παράλληλη πάσα προς τον Κώστα Παπαδόπουλο και ο τελευταίος με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η υπεροχή της Αδερφοσύνης συνεχίστηκε και στο 20′ ο Συμεωνίδης έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Μοσκιού απομάκρυνε όπως όπως και ο Κώστας Παπαδόπουλος με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 35′ με τον Ντούσκου. Πάντως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και τέταρτο τέρμα πριν την ανάπαυλα με δράστη τον Μιχάλη Παπαδόπουλο, που νίκησε τον Μοσκιού με κοντινό πλασέ.

Στην επανάληψη οι Ιππότες κατάφεραν να ισοροπήσουν το παιχνίδι και να πετύχουν δύο τέρματα. Αρχικά στο 56′ ο Εμίρογλου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Τύρελη, ενώ στο 83′ ο Λικάι με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-4. Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Ιππότες πίεσαν, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Βλάχος με βοηθούς τους κ. Κουλουρίδη και Δημητριάδη.

Συνθέσεις:

IΠΠΟΤΕΣ: Μοσκιού, Τσάκε, Νταϊλάνι, Μαρίνος, Χίντα, Ντούσκου, Εμίρογλου, Γκίνος (54′ Λικαι), Ζήκας, Κωνσταντινίδης.

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Τύρελης, Ζαμαντάκης, Κασιώτης, Αποστολόπουλος (71′ Μπάκης), Πιούρας, Συμεωνίδης, Ζαράρης, Τοπάλ, Παπαδόπουλος Κ, Παπαδόπουλος Μ, Κώστας (87′ Καϊμαξής).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments