Αρχική Προγνωστικά Αφρική και Ευρώπη, γίναμε …ένα!

Αφρική και Ευρώπη, γίναμε …ένα!

0
mali
Dodekanisos

Πλέον θα πρέπει να το συνηθίσουμε και να αρχίσουμε να μελετάμε και να ποντάρουμε στο Κόπα Άφρικα. Αυτό σαν εξτραδάκι μαζί με τα συνήθη ματς των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Κόπα Άφρικα-Ευρωπα’ι’κές κούπες , μικρές Αγγλίες αλλά και Πρέμιερ Σκωτίας συνθέτουν το σημερινό μας στοιχηματικό κουπόνι. Σε ότι αφορά την στήλη με τα χθεσινά ματς που δώσαμε πέσαμε μέσα για άλλη μια φορά και έτσι με τις επιπλέον 2 χθεσινοβραδινές σωστές επιλογές μας έχουμε φτάσει τις 362/569 με το ποσοστό μας να ανεβαίνει στο 64%. Να δούμε λοιπόν τι έχουμε για απόψε:

ΜΑΛΙ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ κωδ.312
Με φρέσκιες ομάδες έπειτα από εκτενές ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ τους θα παραταχθούν σε αυτό το φετινό Κόπα Άφρικα. Στοιχεία βαρόμετρο για την μεταξύ τους αναμέτρηση είναι η εξαιρετική αμυντική απόδοση του Καμερούν. Μαζί με την Σενεγάλη δέχθηκαν μόλις 1 τέρμα στους 6 αγώνες της προκριματικής φάσης στον όμιλο τους. Όσοι θυμούνται και παρακολουθούσαν θα τους έκανε σίγουρα εντύπωση το τελευταίο προκριματικό ματς του ομίλου για το Μαλί. Προκειμένου λοιπόν να προκριθεί το Μαλί, το τρένο των Αλγερινών που είχε μέχρι εκείνη την στιγμή 5-0-0 με 11-2 τέρματα εμφανίστηκε αγνώριστο με συνέπεια την ήττα του με 2-0 και την πρόκριση για την ομάδα του Μαλί. Οι τσιγγούνικες τιμές στο NGoal και το Under μας πάνε στο μικρό ( 2-3goal ) 1,70. Το διπλό ( 2 ) 1,85 θα έχει τύχη εάν δούμε την άμυνα του Καμερούν να στέκεται όπως περιγράψαμε.

ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΡΕΞΑΜ κωδ.108
Η άλλοτε κραταιά και συμπαθέστατη ομάδα της Ρέξαμ από τον καιρό που θυμάμαι να ασχολούμαι με το «στοίχημα» ήτανε πάντα μια υπολογίσιμη δύναμη όπου και να αγωνιζότανε. Από την σεζόν ’04-’05 , όταν και υποβιβάσθηκε στην ΑΓ2 δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Την σεζόν ’07-’08 έπιασε πάτο και μοιραία βρέθηκε να αγωνίζεται στην μικρότερη των μικρών επαγγελματικών κατηγοριών στο «Νησί». Έκτοτε στην Κόνφερενς πελαγοδρομούσε μέχρι τις σεζόν ’10-’11 και ’11-’12 και ’12-’13 όπου πήρε μέρος στα play-offs ανόδου αλλά απέτυχε. Πέρυσι επέστρεψε ξανά στην μιζέρια καταλαμβάνοντας την 17η θέση από τις 24 (4 θέσεις πάνω από τον υποβιβασμό). H δε γηπεδούχος Ντόβερ έχει καταλάβει πως η σωτηρία της περνάει μέσα από την έδρα της. Το 8-2-4 με 26-10 τέρματα άλλωστε τα λέει όλα. Οι 4 ήττες προήλθαν από ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην πρώτη 10άδα. Στην παρούσα φάση είναι και σε εξαιρετική φόρμα κάτι που δεν θα δώσει σε καμία περίπτωση την δυνατότητα στην 16η Ρέξαμ που έχει προβλήματα να την αμφισβητήσει σε εντός έδρας παιχνίδι της. ( 1 ) 1,85.

ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ κωδ.113
Πολύ σημαντική αναμέτρηση ιδιαίτερα για την γηπεδούχο Ινβερνές που κερδίζει και προσπερνάει έστω και προσωρινά την Νταντί Γιουν. στρογγυλοκαθήμενη στην 3η προνομιούχα θέση της βαθμολογίας. Η Σεντ Τζόνσον με την χειρότερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία (ακόμα και η αστεία ουραγός Ρος Κάουντι έχει καλύτερη επίθεση) δεν μπορεί να στερήσει αυτή την ευκαιρία που παρουσιάζεται στην Ινβερνές. ( 1 ) 1,85 με το βαθμολογικό κίνητρο σύμμαχο της γηπεδούχου. Το ( NGoal ) 1,65 ενισχύεται από τα στατιστικά που βγάζουν και οι 2 ομάδες. 7/11 εντός για την Ινβερνές και 7/10 εκτός για την Σεντ Τζόνσον.

ΝΑΝΤ – ΛΥΩΝ κωδ.114
Σε ένα τέτοιο ματς με αυτά που ισχύουν (μονό ματς με παράταση και πέναλτυ) το σημείο που θεωρείτε must και για πολύ φόρτωμα ( αυτό για τον φίλο Χρήστο ) είναι αδιαμφισβήτητα το ( NGoal ) 1,70. Αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το σερί των 4 (NGoal) σε όλα τα επίσημα της Ναντ αλλά και την δίψα της πολύ βελτιωμένης φέτος πρωτοπόρου Λυών για τρόπαια. Ξέρει καλά πως σε τέτοια ματς παίζεις με μυαλό και όχι ..με τα πόδια!! Ένεκα της πρόκρισης με απώτερο σκοπό την πολυπόθητη κούπα το θέαμα θα πάει περίπατο. Με αυτό το σκεπτικό το ( ΗΜ Χ ) 1,75 είναι σοφή «πιστολιά».

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments