Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άφησε βαθμούς στο… κάστρο!

Άφησε βαθμούς στο… κάστρο!

0
DSC00001 3
Dodekanisos

Τους πρώτους του βαθμούς άφησε στο «κάστρο» του Αντίμαχου ο Διαγόρας καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ομάδα της Αντιμάχειας για την 18η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα του Ανδρέα Σταύρου αφού μέχρι τώρα μετρούσε 16 νίκες σε ισάρυθμα παιχνίδια. Να σημειωθεί ότι οι ομάδες να παίξουν και την προσεχή Τετάρτη για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν πολλές μπροστά από τις δύο εστίες και το ισόπαλο 0-0 να μένει ως την ανάπαυλα.
Στην ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι έχασαν μια καλή ευκαιρία. Ο Συνεσίου σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει και τον Δαρζέντας να διώχνει με τη βοήθεια του δοκαριού. Αντίθετα ο «γηραιός» προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με κάποια στημένα που όμως δεν βρήκαν στόχο. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε αισθητά και το «στείρο» 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Μπρεσιάκα (Δημαράκης, Γιαμούζη)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Καράλιαμης, Ιωαννίδης, Συνεσίου (81’ Θωνιάτης), Σωτίρι, Ζιώγας, Μπεκιρλάρι (87’ Κάρλος), Χατζησουλεϊμάν, Πης (84’ Κόκκαλης), Βλαντιμίροφ, Μποϊλής.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρζέντας, Καλημέρης, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Αθανασίου Α., Μαθιός (57’ Μαρίνου), Κιοσέογλου, Αθανασίου Π., Γεωργαλλής (74’ Τσαγκάρης), Χατζηκοσμάς (81’ Φλεβάρης), Κόρλος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments