Αρχική Παιδικό ΑΕΡΑ: “Θα έπρεπε να ντρέπονται…”

ΑΕΡΑ: “Θα έπρεπε να ντρέπονται…”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το παιχνίδι με τον Απόλλων Απολλώνων για το παιδικό πρωτάθλημα (το ποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ) εξέδωσε η διοίκηση του ΑΕΡΑ, εξηγώντας και τους λόγους που πάρθηκε η απόφαση περί αποχώρησης (στο ημίχρονο) από το γήπεδο Απολλώνων. Αναλυτικά:

“Αισθανόμαστε ντροπή και απέχθεια για τους “πατεράδες-τραμπούκους” που δυστυχώς τα παιδιά κάποιων εξ αυτών βαδίζουν στα δικά τους χνάρια. Σήμερα για το παιχνίδι του παιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Απόλλωνα Απ. και της ομάδας μας, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας αρνήθηκαν να αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο λόγω του αντιαθλητικού τρόπου με τον οποίον έπαιζαν τα αντίστοιχα παιδιά του Απόλλωνα.

Μάλιστα, ζήτησαν από τον προπονητή τους κ. Θεόδωρο Σκαρτάδο να αποχωρήσουν από το γήπεδο και κατά τη διάρκεια της αποχώρησης τους από αυτό, δημιουργήθηκε σύρραξη στις εξέδρες από γονιούς παικτών του Απόλλωνα και φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Καταδικάζουμε τα εν λόγω γεγονότα και λυπούμαστε πολύ που κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να ξεσπάνε πάνω σε παιδιά που αθλούνται. Θα έπρεπε να ντρέπονται και να ξέρουν ότι το άθλημα αργά ή γρήγορα θα τους διώξει από τους χώρους που παίζουν νεαρά παιδιά”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments