Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Α.Ε.Ρ.Α – Κλεόβουλος 6-0: Εμφατική πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα!

Α.Ε.Ρ.Α – Κλεόβουλος 6-0: Εμφατική πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα!

0
Dodekanisos

Εμφατική πρώτη νίκη για τoν Α.Ε.Ρ.Α που συνέτριψε με 6-0 τον Κλεόβουλο στο γήπεδο Αφάντου, για την δεύτερη αγωνιστική της Α’ κατηγορίας του δεύτερου ομίλου. Καρέ τερμάτων από τον Αντώνη Γεωργαλλή. Συμπλήρωσαν από ένα ο Ραφαήλ Φλεβάρης και ο Νίκος Αρφαράς. 

Το ματς

Πεισμωμένοι από την ήττα στις Καλυθιές, οι ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Σταύρου εισήλθαν στο ματς με το πόδι στο γκάζι από το πρώτο κιόλας λεπτό. Ειδικότερα μόλις στο 2′ ο Γεωργαλλής έχασε τρομερή ευκαιρία, για να ανοίξει το σκορ. Όμως το δυνατό πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 6′ από εκτέλεση κόρνερ ο Φυλακούρης εξαπέλυσε καρφωτή κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 13ο λεπτό ο Α.Ε.Ρ.Α ευτύχησε να ανοίξει το σκορ έπειτα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Φλεβάρη. Στο 23′ ήρθε και το 2-0 με ανενόχλητη κεφαλιά του Γεωργαλή εξ επαφής με την εστία. Τα πολλά προβλήματα που εμφάνισε η άμυνα του Κλεόβουλου συνεχίστηκαν. Κάπως έτσι στο 30ο λεπτό ο Γεωργαλής βρήκε και δεύτερο προσωπικό γκολ, νικώντας με πλασέ τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55′ ο Γεωργαλλής σημείωσε το 4-0 για τους γηπεδούχους, ολοκληρώνοντας παράλληλα το χατ-τρικ στην αναμέτρηση. Στο 65′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 5-0. Ωστόσο ξανά ο ίδιος παίκτης δεν λάθεψε στο 81ο λεπτό για το 5-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ένα λεπτό μετά ο Αρφαράς, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα και το τελικό 6-0. 

Διαιτητής: ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Ε.

Βοηθοί: ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Κ. και ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ Γ.

Παρατηρητής: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Παρατηρητής Διαιτησίας: ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Α.Ε.Ρ.Α (Ανδρέας Σταύρου): Χειμωνέττος Α, Κορλός, Φυλακούρης, Νικήτας, Κασιώτης (70′ Γαργάλης), Φλεβάρης, Θεοχαρόπουλος, Αρφαράς, Κοντός (84′ Καλογήρου), Πάττας (64′ Διάκου Μιχαήλ), Γεωργαλλής (84′ Αποστολάκης). 

Κλεόβουλος Λίνδου (Δημήτρης Δογιάμας): Χρυσανθής, Γανωτάκης, Λάμπης, Μυριαλλής Μ, Μυριαλλής Γρ, Αναστασιάδης (35′ Παρδαλός), Παπαοικονόμου (46′ Μιχαήλ – 84′ Καραμάνος), Τόμας, Μάλλιος, Διακογεωργίου, Ταγκάεφ. 

Οι ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου Λίνδου
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΕΡΑ
Ο πρόεδρος Σωτήρης Κασιώτης
Οι δύο αρχηγοί των ομάδων
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments