ΑΕΡΑ: «Είμαστε αγανακτισμένοι!»

5
6

Καυστική ανακοίνωση κατά της παράταξης του Δώρου Κωνσταντίνου εξέδωσε η διοίκηση του ΑΕΡΑ Αφάντου με αφορμή την δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Οι «κόκκινοι» μιλούν για «καταδική του τοπικού ποδοσφαίρου» και τονίζουν πως «η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη και κατακριτέα». Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης τους είναι:
«Αγανακτισμένοι παρακολουθούμαι την καταδίκη του τοπικού μας ποδοσφαίρου σε αργό θάνατο, από τους καρεκλοκενταύρους παράγοντες που θέλουν να το διοικήσουν, με το έτσι θέλω. Για πρώτη φορά στην ιστορία του, οδηγείται στα δικαστήρια για εκλογές της ΕΠΣΔ, στις οποίες, άκουσον- άκουσον, υπήρχε εκλογικό αποτέλεσμα, δηλαδή εκλέχθηκε διοικητικό συμβούλιο, το οποίο οι εκλεγέντες δεν αποδέχονται!!! Κατέφυγαν σε δικαστικές διαμάχες, αποδεικνύοντας ότι δεν τους ενδιαφέρει το καλό του ποδοσφαίρου, ούτε των σωματείων, τα οποία πλέον τα οδηγούν σε απόγνωση και σε αφανισμό, παρά μόνο οι καρέκλες και τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση, δεν σκέφτηκαν τα σωματεία και τα οδήγησαν σε μια απίστευτη και απ’ ότι φαίνεται σε οδυνηρή ταλαιπωρία, με απρόβλεπτο αποτέλεσμα. Αντί να έχει βγει η προκήρυξη των πρωταθλημάτων μέχρι τις 15 Ιουνίου όπως είχε αποφασιστεί, ώστε να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε τη νέα περίοδο, ασχολούμαστε με το πότε θα βγει απόφαση δικαστηρίου για το ποδόσφαιρο, που αυτοδιοικείται. Το αυτοδιοίκητο το ξέχασαν αυτοί που το επέβαλαν και το υπερασπίστηκαν χάνοντας ακόμα και την επιχορήγηση της πολιτείας, επειδή άλλαξαν τα συμφέροντα τους, ξεχνώντας μαζί και το καλό των σωματείων και του αθλήματος.
Ας μας πουν λοιπόν, πώς να λειτουργήσουν τα σωματεία από δω και πέρα, αφού ακόμα δεν έχει βγει η απόφαση και ας διατυμπάνιζαν, ότι 2 Ιουλίου θα υπήρχε προσωρινή διοίκηση. Τα σωματεία ψήφισαν για να εκλέξουν την δική τους διοίκηση και όχι του δικαστηρίου. Ποιος απ’ όλους αυτούς θα μας εγγυηθεί ότι θα γίνουν πρωταθλήματα, για να μπορέσουμε να οργανωθούμε για τη νέα περίοδο; Κανένας, γιατί απλούστατα τους ενδιαφέρει ποιος θα είναι πλειοψηφία ,όπου οι καρέκλες φαίνεται να είναι καλύτερες. Είναι άλλωστε γνωστή η λαϊκή ρήση … μέλι έχει η καρέκλα;
Αυτή η κατάσταση είναι πλέον απαράδεκτη και κατακριτέα ( πιστεύουμε απ’ όλα τα σωματεία ), αφού δεν λειτουργεί τίποτα και τα σωματεία δε μπορούν να υλοποιήσουν ούτε τις συμφωνίες με παίκτες, δηλαδή να κάνουν τις μεταγραφές τους, παρ’ ότι ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος.
Ας αναλάβουν τις ευθύνες αυτοί που προκάλεσαν το χάος στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Δε μας ενδιαφέρει ποιος θα διοικήσει, μας ενδιαφέρει αν και πότε θα γίνουν πρωταθλήματα. Εμείς αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και τους εγγυούμαστε, αφού αυτοί δε μπορούν να μας εγγυηθούν απολύτως τίποτα γιατί εξαρτούνται από τη πρόεδρο του δικαστηρίου, πως θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας, κατά παντός υπευθύνου».

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. aste re fantenoi to paramithi oti dithen den kleinete paixtes logo tis katastasis stin epsd….oi alles omades pws ekanan ena swro metagrafes?? staxti sta matia tou kosmou sas rixnete epidi den kouniete filo ekei…fagate akuro apo ena karo paixtes..(salamastraki peleki arxontouli fonseka ktl ktl) kai twra ta rixnete stin epsd…oi metagrafes kai oi apodesmeuseis leitourgoun kanonika…stamatiste na vgazete anakoinwnseis kai koitate ligo ta xalia sas pou exei vouixei i rodos oti zitate lefta apo paixtes gia na dwsete eleftheres rezilia…kanete kai kritiki