Αρχική Στήλες Απόψεις Αδιαφορία για το «Σέβεν Σάϊντ»

Αδιαφορία για το «Σέβεν Σάϊντ»

2
epsd1947
Dodekanisos

Οι ομάδες που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους υποστηρίζοντας ότι έχουν ιστορία, ε τότε πρέπει να σέβονται και κάποιους θεσμούς που έχουν ιστορία και όχι να τους απαξιώνουν! Αναφέρομαι στο «Σέβεν Σάϊντ» ένα ποδοσφαιρικό θεσμό με τον αγώνα να διεξάγεται με εφτά παίκτες εναντίον εφτά, που ναι μεν μπορεί να είναι ξενόφερτος αλλά τον αγκάλιασαν οι διοικήσεις της ΕΠΣΔ και οι ομάδες της. Αμέσως μετά την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, το τουρνουά ξεκίνησε κανονικά όπως και πριν και ο θεσμός συνεχίστηκε, αφού ήταν μια πραγματική ποδοσφαιρική γιορτή, η οποία σηματοδοτούσε την έναρξη της ποδοσφαιρικής αγωνιστικής περιόδου στον νομό μας. Μετά από τόσα χρόνια η διοργάνωση η αν θέλετε το τουρνουά του «Σέβεν Σάϊντ» δεν διοργανώθηκε διότι ξαφνικά οι ομάδες ένοιωσαν ότι είναι πολύ μεγάλες για να συμμετέχουν σε τέτοια διοργάνωση χαμηλού επιπέδου. Κανένας δεν υποχρέωσε ποτέ καμία ομάδα να χρησιμοποιεί τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της, είναι μια καλή ευκαιρία να αγωνιστούν παιδιά των εφηβικών σας ομάδων η και ακόμα των παιδικών , εάν οι μεγάλοι…αστέρες σας νοιώθουν πως δεν είναι για τέτοιες γιορτές! Η ομάδα που κατακτά το κύπελλο του 7χ7 δεν κερδίζει κάτι ιδιαίτερο, όμως είναι η χαρά, η γιορτή για την ομάδα, τους φιλάθλους της και όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, πολύ απλό. Πέρυσι η διοργάνωση αναβλήθηκε, εφέτος μέχρι σήμερα είχαν δηλώσει συμμετοχή 5 με 6 ομάδες και δόθηκε παράταση μέχρι αύριο στις 2.οο το μεσημέρι από την επιτροπή πρωταθλήματος. Εάν το πρόβλημα της συμμετοχής των ομάδων στο «Σέβεν Σάϊντ» είναι οικονομικό τότε δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο. Απλά εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική περίοδο 2016-2017 με υγεία για όλους.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχ.Βεργωτης
Μιχ.Βεργωτης
7 years ago

Οι παραγοντες των ομαδων μας νομιζουν οτι παιζουν στο Τσαμπιονς Λινγκ αδιαφορωντας για την Ιστορια του αθλητισμου μας. Καταντια!!!

piratis
piratis
7 years ago

ΚΥΡΙΕ ΒΕΡΓΩΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΠΛΕΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΛΑΓΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ.ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΙΣΧΥΡΟΥΣ!!