Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κορυφαίος ο Σακαρέλης, «καθάρισε» ο Δεληγιάννης

Κορυφαίος ο Σακαρέλης, «καθάρισε» ο Δεληγιάννης

0
Dodekanisos

Με τον Βασίλη Σακαρέλη να είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, ο Αστέρας Μασσάρων λύγισε την αντίσταση του ΑΟ Σύμης τον οποίο κέρδισε με 1 – 0 και παρέμεινε ψηλά στην βαθμολογία του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις μιας και το παρών στο γήπεδο έδωσαν μόνο δεκατρείς ποδοσφαιριστές.

Ο παίκτης των γηπεδούχων ήταν το …λύσε και το δέσε της ομάδας του και βοήθησε πάρα πολύ ώστε να κατακτηθούν άλλοι τρεις βαθμοί. Το μόνο ουσιαστικά που του έλειπε ήταν το γκολ το οποίο ήλθε τελικά από τον Δεληγιάννη και μάλιστα νωρίς. Ήταν το 17’ όταν ο παίκτης του Αστέρα κατάφερε να στείλει τη μπάλα για να κάνει το 1 – 0 και να δώσει έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του. Αυτό το γκολ ήταν τελικά αρκετό όπως φάνηκε προκειμένου να δώσει τους τρεις βαθμούς στους Μασαρενούς που εξακολουθούν να κάνουν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με την καθοδήγηση του Αλέξη Κολιάδη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Μαυρουδής, Τάσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Marinov, Μ. Χατζημανώλης, Κιλασίν, Απ. Χατζημανώλης, Κουττής (59’ Λουκαράς), Λούππος (83’ Γκουλιούμης), Σακαρέλης, Μουδάτσος (89’ Παπαστεφάνου), Στεφανάκης, Φωτάρας, Δεληγιάννης (89’ Vllahu)
ΑΟ ΣΥΜΗΣ: Τσαβαρής, Ν. Χατζηπέτρος, Μ. Χατζηπέτρος (77’ Καραβαϊλης), Καραγιάννης, Τσίκκης, Ζουρούδης, Τσαουσέλης, Λινγκάσι, Hoxha (85’ Τσαβαρής), Κουμπιάδης, Λεβεντέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments