Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Αστέρας υπέταξε τον φιλότιμο Ευαγόρα

Ο Αστέρας υπέταξε τον φιλότιμο Ευαγόρα

0
Dodekanisos

Κοντά στο κυνήγιο της πρωτοπόρου Αναγέννησης Έμπωνας έμεινε ο Αστέρας Παστίδας (έχοντας και παιχνίδι περισσότερο όμως) ο οποίος πέρασε νικηφόρα από τα Κοσκινού επικρατώντας του Ευαγόρα με 3 – 1. Οι παίκτες του Χρυσόστομου Χάσταλη ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους σε όλη την διάρκεια ωστόσο θα πρέπει να αναφερθεί πως οι τυπικά γηπεδούχοι δεν κλείστηκαν ποτέ, έπαιξαν επιθετικά και είχαν και τις δικές τους καλές στιγμές στην αναμέτρηση. Απλώς μέτρησε η μεγαλύτερη εμπειρία των φιλοξενούμενων οι οποίοι μπόρεσαν να «κλειδώσουν» τη νίκη.

Στο 11’ ο Πολυχρόνης πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0 – 1 και στο 38’ ο Τομάζος από κοντά δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με πλασέ έκανε το 0 – 2.

Ο Ευαγόρας δεν το έβαλε κάτω και στο 78’ ο Πάνο με ένα πολύ ωραίο απευθείας φάουλ μείωσε σε 1 – 2 για να ξαναβάλει και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι.
Στο 78’ όμως ο Αλιάϊ με ένα εξίσου πολύ ωραίο απευθείας φάουλ έκανε το 1 – 3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Παπαγιαννίδης (Καλκαβούρας, Λυριστής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Σκαρπέτης, Δημητρίου (75′ Πανηγύρης), Στ. Σταματούλας, Μ. Σταματούλας, Ζανέττος (75′ Ρούτσι), Αλαβέρας, Χεκιμάϊ, Δραμουντάνης, Μανιάς, Λυκοπάντης (46′ Πελαρδής), Πάνο
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Μακαρούνας, Γιαννακόπουλος, Κορκίδας, Μωϋσάκος, Καρύδης, Καλαγρής (88’ Παπαμιχαήλ), Λιαμής Μανώλης (46’ Λεωνίδου), Πολυχρόνης (70’ Λιαμής Μιχάλης), Μοσχής, Αλιάϊ (83’ Αμντουλάϊ), Τομάζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments