Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Συνεχίζεται η επέλαση της Αναγέννησης

Συνεχίζεται η επέλαση της Αναγέννησης

0
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Αναγέννηση Έμπωνας η οποία επικράτησε με 4 – 1 του Πολύστρατου Λαέρμων στο γήπεδο των Απολλώνων. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης παίζοντας επιθετικά και σκοράροντας τέσσερις φορές.

Οι παίκτες του Φιλήμονα Μιχαλάκη επέβαλαν τον ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 35΄ ο Πολύστρατος με ένα σουτ του Παπαβασιλείου, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ ( 0 – 1). Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν νωρίς νωρίς (στο 47’) να φθάσουν στην ισοφάριση όταν από πάσα του Μερσιώτη ο Τσιώνης έκανε τη σέντρα και ο Νεκτάριος Μήτρου από κοντά έκανε το 1 – 1. Λίγο αργότερα (στο 52’) η Αναγέννηση που συνέχισε να παίζει επιθετικά πέτυχε και το 2 – 1. Από κόρνερ του Κατωτικίδη και ασθενής απόκρουση του Δημητρίου, η μπάλα έφθασε στον Χριστοδούλου ο οποίος με σουτ έκανε το 2 – 1 σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι κάνουν λόγο για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα τους. Στο 59’ ο Τσιώνης έκανε τη σέντρα και ο Νεκτάριος Μήτρου με κεφαλιά πάσα «βρήκε» τον Μερσιώτη που με πλασέ έκανε το 3 – 1 και στο 75’ ο Μερσιώτης έκανε την πάσα στον Νεκτάριο Μήτρου ο ποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πλάτσης (Τσουρούτης, Κασιώτης) από τον οποίο έχει πολλά παράπονα ο Πολύστρατος τα οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ. Οι γηπεδούχοι από τη δική τους πλευρά υποστηρίζουν ότι στο γκολ του Πολύστρατου υπάρχει οφσαϊντ και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να μετρήσει και στη φάση και για τη φάση του δεύτερου τους γκολ τονίζουν ότι δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ καθώς ο παίκτης που παρεμποδίζει τον Δημητρίου είναι αμυνόμενος και όχι επιθετικός.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Αναστασάς, Γιασιράνης, Τσιώνης, Χριστοδούλου, Μήτρου Παναγιώτης, Νικολής, Χατζηγιαννάκης Στέργος, Κατωτικίδης (76’ Παπαθεοδωράκης), Μήτρου Νεκτάριος, Ντελλάκης (72’ Λογοθέτης), Μερσιώτης
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Αναστασιάδης (75’ Κόνιαρης), Κατσιμπράκης, Κούτρας (60’ Παπαντωνίου), Φλάγκος, Χατζημιχαήλ, Γανωτάκης, Κανέλης, Κωστίδης, Μπάλας, Παπαβασιλείου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments