Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Γνώρισαν το squash

Γνώρισαν το squash

0
squash_paidia
Dodekanisos
Την Πέμπτη  10 Νοεμβρίου και στο πλαίσιο της Ζώνης Εναλλακτικής Εκπαίδευσης  οι μαθητές των τμημάτων Γ1 και Γ2 του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία και με συνοδούς τους εκπαιδευτικούς Πρωτόπαπα Μαρία (Φιλόλογος) και Σταματιάδη Ποθητό (Μαθηματικό) επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο Sheraton. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η γνωριμία των μαθητών με το SQUASH. Παράλληλος στόχος ήταν και η συσχέτιση του αθλήματος με τα μαθηματικά και ιδιαίτερα με τη Φυσική. Εκεί οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν μερικές λεπτομέρειες για την ιστορία του αθλήματος αλλά και τους βασικούς του κανόνες από τον πρόεδρο του ομίλου κύριο Χαράλαμπο Λουκαρά και τα μέλη του ΔΣ τα οποία παρευρέθησαν. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να  δουν δύο έμπειρους παίκτες εν δράση. Ο ένας ήταν ο  κ. Νίκος  Τσίρος,  παίχτης του Squash,  μέλος του Ροδιακού Ομίλου και υποδιευθυντής του ξενοδοχείου Sheraton, και ο δεύτερος ήταν ο κ. Θωμάς  Δοντάς, παίχτης του Squash, μέλος του Ροδιακού Ομίλου και εκπαιδευτής του Squash για τον Όμιλο οι οποίοι έκαναν μία ολιγόλεπτη επίδειξη στα παιδιά.
Το ενδιαφέρον που προκλήθηκε στα παιδιά ήταν μεγάλο και μεγάλωσε ακόμα περισσότερο όταν έπιασαν τις ρακέτες στα χέρια τους και προσπάθησαν να παίξουν. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά απ’ τα παιδιά, κάνουν όνειρα για την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθούν στα γήπεδα του squash για να ξαναδοκιμάσουν να παίξουν. Ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στα πλαίσια διάδοσης και καλλιέργειας του αθλήματος θα συνεχίσει την δράση του συνεργατικά με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιοχής μας για την ανάπτυξη του αθλήματος.
Για όσους ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν και να γνωρίσουν το άθλημα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον εκπαιδευτή του Ομίλου κ. Δοντά Θωμά στο 6936-656126.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments