Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τα κατάφερε και πάλι

Τα κατάφερε και πάλι

3
ialisos_xeirokrotima
Dodekanisos
Παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Ιάλυσος κέρδισε και τον Κλεάνθη με 1 – 0 και έκανε το 3Χ3=9 στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι «ερυθροκίτρινοι» που χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά την φυσική τους έδρα, συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από τους φιλοξενούμενους, όμως στο τέλος και πάλι τα κατάφεραν. Οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου στηρίχθηκαν στις αντεπιθέσεις και με αιχμή του δόρατος τον Πάττα προσπάθησαν να κάνουν την ζημιά από το ξεκίνημα στους αντιπάλους τους. Συνολικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, που είχε πάρα πολλές φάσεις και που το παρακολούθησε και αρκετός φίλαθλος κόσμος.
Το φιλμ του αγώνα

Στο 3
’ ο Αλή Ογλού συνδυάστηκε ωραία με τον Παφιάκη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Κλεάνθη. Ο τελευταίος εξαπέλυσε το σουτ το οποίο όμως ήταν άστοχο.
Στο 6’
μετά από σύγχυση στην άμυνα του Ιάλυσου, ο Καλημέρης σούταρε όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 7’
ο Αξιώτης εκτέλεσε φάουλ. Στο δεύτερο δοκάρι ο Μαριάς πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφθασε στον Παφιάκη που έκανε νέα κεφαλιά αλλά πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Παπαδημήτρης.
Στο 10’
, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλή Ογλού, πετάχτηκε ο Παφιάκης στο δεύτερο δοκάρι και σούταρε όμως έστειλε τη μπάλα άουτ
Στο 17’
ο Αξιώτης σούταρε από καλό σημείο όμως ο Σαββιδάκης μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 27’
ο Ατσίδης έκανε σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Κεφάλας δεν ανησύχησε και μπλόκαρε τη μπάλα
Στο 30’
ο Παφιάκης έκανε σέντρα και ο Αλή – Ογλού πήρε την κεφαλιά στέλνοντας όμως τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 32’
ο Αξιώτης σούταρε από καλό σημείο όμως ο Σαββιδάκης που ήταν σωστά τοποθετημένος μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 45’
ο Παφιάκης έκανε σέντρα και ο Μαριάς πήρε την κεφαλιά προ του Σαββιδάκη, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 49’
χάθηκε πολύ καλή ευκαιρία για τον Ιάλυσο, όταν ο Κρομμύδας έκανε τη σέντρα και ο Ντέμκολλη λίγο έξω από την μικρή περιοχή έκανε το σουτ το οποίο όμως ήταν εντελώς άστοχο και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 50’,
λάθος από τον Μαλλιάκα, έκλεψε τη μπάλα ο Παπακωνσταντίνου, πάσαρε στον Πάττα ο οποίος όμως σούταρε λίγο άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στο 51’
γέμισμα του Παφιάκη από τα δεξιά, ο Αλή – Ογλοπύ σούταρε αλλά ο Σαββιδάκης απόκρουσε. Η μπάλα κυλούσε προς τα δίχτυα όμως πρόλαβε ο Νικολός με τάκλιν και την σταμάτησε πριν περάσει την γραμμή του τέρματος.
Στο 52’
ο Αξιώτης σούατρε από καλό σημείο αλλά απόκρουσε ωραία ο Σαββιδάκης.
Στο 53’
ο Σπάρταλής με σουτ έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι  (άουτ).
ΓΚΟΛ: Στο 55’ ο Κρομμύδας εκτέλεσε κόρνερ και ο Αλή – Ογλού που πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους με κεφαλιά έκανε το 1 – 0.
Στο 60’
μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρομμύδα, η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Κλεάνθη. Στρώθηκε όμως στον Μαλλιάκα λίγο έξω από την περιοχή και αυτός εξαπέλυσε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 61’
ο Πάττας μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Στο 63’
μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Πάττας έκανε σουτ αλλά και πάλι η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Στο 66’
είδε την κίτρινη κάρτα ο Κεφάλας για διαμαρτυρία
Στο 67’
ο Παφιάκης μπήκε από τα δεξιά. Έκανε σέντρα σουτ όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο. Στην επαναφορά της, κόντραρε πάνω στον Αλή – Ογλού αλλά πάνω στην γραμμή ο Δημητρόπουλος πρόλαβε και έδιωξε μακριά.
Στο 70’
ο Αξιώτης απέφυγε τον Σάββενα ο οποίος τον τράβηξε από την φανέλα με αποτέλεσμα να χρεωθεί με φάουλ και να δει και την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.
Στο 80’
ο Παπακωνσταντίνου έκανε μπροστινή μπαλιά. Ο Πάττας πέρασε στο σπρίντ τους αμυντικούς βγαίνοντας τετ α τετ με τον Κεφάλα ο οποίος τον μάρκαρε. Ο Πάττας έπεσε στο χορτάρι και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής άφησε  το παιχνίδι να συνεχιστεί. Οι του Κλεάνθη διαμαρτυρήθηκαν με αποτέλεσμα να δει την κίτρινη κάρτα ο Χατζηθεοδωράκης.
Στο 83’
ο Μαλλιάκας ανέτρεψε τον Πάττα λίγο έξω από την περιοχή. Εκτέλεσε ο Δημητρόπουλος αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κεφάλα (άουτ).
Στο 85’
είδε  την κίτρινη ο Σαββιδάκης για διαμαρτυρία
Στο 86’
σέντρα του Παφιάκη από τα δεξιά, ο Αλή – Ογλού έκανε κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σαββιδάκη.
Στο 91’
είδε την κίτρινη κάρτα και ο Νικολός για διαμαρτυρία.
Στο 95’
ακυρώθηκε γκολ του Ιάλυσου. Μετά από ωραίο συνδυασμό  ο Αλή – Ογλού πέτυχε γκολ με τακουνάκι αλλά ο «βοηθός» διαιτητή σήκωσε το σημαιάκι του και υπέδειξε οφσαιντ στο ξεκίνημα της φάσης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θωμάς Πατσιόπουλος και «βοηθοί» του οι Αντώνης Παπαβασιλείου και Δημήτρης Πλακογιάννης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Μαριάς, Πιτσουρδάκης, Παφιάκης, Κρομμύδας, Αξιώτης (76’ Γαϊτάνος), Ντέμκολλη (58’ Στεργιόπουλος), Αλή – Ογλού, Σπάρταλης, Γερόντης (62’ Καρπαθάκης)

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαββιδάκης, Δημητρόπουλος, Νικολός, Καρίκης, Σάββενας, Παπαδημήτρης, Α. Ατσίδης, Σπάρταλης (80’ Μ. Ατσίδης), Πάττας, Καλημέρης (75’ Χατζηθεοδωράκης), Παπακωνσταντίνου

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anonymos....
anonymos....
12 years ago

Patsiopoulos – Kleanthis 1-0 8elei dior8osi..o asxetos sfirizi kiolas….

Anonymos
Anonymos
12 years ago

As to dosei to protathlima apo tora h dietisia ston Ialiso na min spatalame xrono Kai apo tis douleies mas na peigenoume sto gypedo.parata tin sfyrixtra eisai epikindinos Patsiopoule….

3X3
3X3
12 years ago

AN EXASES SIMERA 5 TOULAXISTON EUKAIRIES GIA NA SKORAREIS DEN MBOREIS NA TA RIXNEIS PALI STIN DIAITHSIA.
AS MATHOUN PRWTA OI PAIKTES TOU KLEANTHI PWS NA TELIWNOUN TIS FASEIS KAI AS AFISETE KATA MEROS THN DIAITHSIA.
OSO GIA TO PENALTI KSESTRAVOTHITE KAI DEITE OTI O KEFALAS PERNEI TIN MBALA APO TA PODIA TOU EPITHETIKOU.
MATHETE EPITELOUS MBALITSA…..