Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη για τους Ιππότες

Πρώτη νίκη για τους Ιππότες

0
ippotes_kolossos1
Dodekanisos
Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα στης Β’ Κατηγορίας πανηγύρισαν σήμερα (Κυριακή) οι Ιππότες, οι οποίοι κέρδισαν με 2 – 0 τον Κολοσσό Κάστρου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι παίκτες του Σάκη Ναλμπάντη ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και έτσι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Μόλις στο 4’, ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια των Στραβογιάννη και Θεοδοσίου, πήρε τη μπάλα και αφού μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, με αριστερό σουτ έκανε το 1 – 0. Στο 84’, από μπαλιά του Εμίρογλου στην πλάτη της άμυνας, ο Παπαχριστοδούλου από θέση τετ α τετ δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να κάνει το 2 – 0. Ο Κολοσσός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, διότι στο 76’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Θεοδοσίου.
Διαιτητής ήταν ο Τσοπανάκης (Καραγιάννης, Κολυβάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Κουμέντος, Ροδίτης, Κοκιαντώνης, Τσίρκος, Λαμπούδης, Ιριμία, Πλαγγέντης, Μαχλής (90’ Ηλιακώστας), Παπαδόπουλος (74’ Χριστοδούλου), Εμίρογλου, Μάνος (86’ Πολυχρόνης)
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καμπούρης, Στραβογιάννης, Θεοδώρου, Ρούφας (46’ Κούντα), Λαγός, Θεοδοσίου, Κοντουδιός, Πατρού, Μάχλης (55’ Παπαδημητρίου), Τριπολίτης. Ε. Μαννάκης

Η φωτογραφία ειναι από το σημερινό παιχνίδι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments