Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε στη Ρόδο;

Παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε στη Ρόδο;

0
Dodekanisos

Κοντά στην διοργάνωση ακόμη ενός διεθνούς μεγάλου  αθλητικού γεγονότος βρίσκεται ο Δήμος Ρόδου και ο ΔΟΠΑΡ.

Άνθρωποι της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε, επισκέφτηκαν το νέο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας και συζήτησαν με τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ.  Στέφανο Κυριαζή την προοπτική διοργάνωσης του  παγκοσμίου πρωταθλήματος καράτε στο νησί μας.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας  έμειναν εντυπωσιασμένοι από την αρτιότητα των  εγκαταστάσεων και συμφωνήσαν ότι  το κλειστό Καλλιθέας  μπορεί να φιλοξενήσει διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου ,όπως το παγκόσμιοπρωτάθλημα καράτε, που  την ανάληψη πραγματοποίησης του, έχειη ελληνική ομοσπονδία, για τον προσεχήΝοέμβριο,επιμηκύνονταςπαράλληλα ,την τουριστικήπερίοδο στο νησί μας, καθώς αναμένονταιπλήθοςαθλητών ,προπονητών και παραγόντων του παγκόσμιου καράτε.

Τυπικές λεπτομέρειες αναμένονταινα διευθετηθούν τις επόμενεςημέρεςμεταξύ της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε,  του Δήμου Ρόδου ,της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΑΣ Ρόδος ShotokanKarate για να ορίσουν και επίσημα τις ακριβείς ημερομηνίεςδιεξαγωγήςτης μεγάλης διεθνούς συναντησης.Ο Δήμος Ρόδου και ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. μεθοδικά και στοχευμένα,συνεχίζουν να προσεγγίζουν και να προσελκύουνμεγάλααθλητικάγεγονότα,αξιοποιώντας τις αθλητικέςεγκαταστάσεις του Δήμου μας .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments