Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα «Όλοι μαζί στη μάχη για να κερδίζει η Ρόδος»

«Όλοι μαζί στη μάχη για να κερδίζει η Ρόδος»

0
Dodekanisos

Τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου δέχτηκε ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, σε εθιμοτυπική επίσκεψη και συζήτησε μαζί τους θέματα συνεργασίας που θα αναδείξουν δράσεις και θα επιφέρουν αποτελέσματα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο κ. Χατζηδιάκος, ευχήθηκε ολόθερμα καλή θητεία στον πρόεδρο  Γιάννη  Πάππου, τους αντιπροέδρους Νίκο Παπασταματίου και Γιώργο Αντώνογλου, τη γενική γραμματέα Φαίδρα Σπανού, και τον οικονομικό επόπτη Αποστόλη Ασπράκη, δηλώνοντας ότι η δυναμική και η εμπειρία τους εξασφαλίζει επιτυχή θητεία.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε συμπόρευση και στενή συνεργασία για δράσεις σε θέματα προβολής του νησιού και της ενίσχυσης του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο δήμαρχος, παρουσίασε στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου, τη μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για το βόρειο τρίγωνο της πόλης που θα αποσυμφορήσει το κυκλοφοριακό και θα τεθεί σε διαβούλευση ενώ αναφέρθηκε στους σχεδιασμούς και τις μελέτες για τη δημιουργία δύο παρκινγκ στο χώρο του Λιμενικού Ταμείου.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δήμου και της ανάθεσής τους σε ιδιώτες επενδυτές.

Ο κ. Χατζηδιάκος, ενημέρωσε επιπλέον για τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής στο πλαίσιο της προσέλκυσης στη Ρόδο αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους, με στόχο τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

«Δώσαμε μαζί τις μεγάλες μάχες για τη Ρόδο, κάποιες απ΄ αυτές τις κερδίσαμε και κάποιες όπως το ΦΠΑ ήταν αδύνατον τη συγκεκριμένη περίοδο να κερδηθούν. Αποδείξαμε ωστόσο ότι η συνεργασία όλων είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίζει η Ρόδος και έτσι θα συνεχίσουμε», δήλωσε ο δήμαρχος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments